Van még esély 20 év felett, (pl. munkahelyen) igaz barátokat szerezni?
Kedves 24 éves lány, az a helyzet van, hogy sokáig én is azt hittem, hogy egyedül maradok, barátok nélkül. Volt osztálytársaimmal már egyáltalán nem tartom a kapcsolatot (hozzáteszem, ők sem keresnek), a munkahelyeken én se tudtam igaz barátokat szerezni. Csakhogy elkezdtem focizni és azáltal kezdtem el megismerni embereket. Visszaállt az önbizalmam és most már vannak olyanok is, akikre bármikor számíthatok.
Nem tudom, ezzel esetleg segítettem-e, de azt mindenképp szerettem volna elmondani ezzel, hogy a helyzeted nem reménytelen még! Fel a fejjel!
Szia!
Én is 24 éves vagyok és a mostani munkahelyemen 3éve dolgozom. 18évesen elvesztettem a legjobb barátnőmet, mert úgy döntött, hogy nincs rám tovább szüksége, de visszagondolva ő sosem érdemelte ki ezt a titulust. Ezt onnan tudom, mert most felnőttként, két éve az éelt megmutatta nekem, hogy mi az, hogy legjobb barátnő. Igen, visszagondolva nekem 23 évig ebben nem volt részem, pedig azt hittem. Itt, a munkahelyemen találtam rá arra a lányra, aki ma már a legfőbb bizalmasom és nagyon szeretem őt. Végtelen szeretettel, bizalommal és önfeláldozással fordul felém, nekem ebben még sosem volt részem. :)
Úgyhogy ne add fel, fiatal vagy még te is!
(a barátnőm nemsokára 28 lesz )
Én 21 évesen kerültem be egy munkahelyre és ott találtam legjobb barátnőmre :)
Nem szabad feladni, én feladtam,hogy sose lesznek barátaim,de nem hogy több egy sem. Aztán tök váratlanul megismertem egy csajszit a melóhelyen,jóba lettünk,végül már náluk kávéztam :) azóta eltelt több mint 1 év és még mindig elválaszthatatlanok vagyunk:)
Persze mellette én is keresek barátokat,mert nekem csak ő van.Párkapcsiban él, dolgozik,másik városban lakik.Még így is talizunk heti 2x-3x. De azért jó lenne ha ebben a városban találnék pár barátnőt akikkel össze járhatok.Mondjuk jó,mert jövőhéttől indul egy tanfolyam,ott megpróbálok ismerkedni :)
Persze legjobb barátnőm lesz mindig első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!