Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van még esély 20 év felett,...

Van még esély 20 év felett, (pl. munkahelyen) igaz barátokat szerezni?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, a barátaim mind olyan életet élnek, mint egy nyugdíjas. Nem mozdulnak ki sehova, alig tudom őket rávenni, hogy eljöjjenek velem akár csak meginni egy kávét. Szinte csak facebookon beszélgetünk, azt mondják, nekik annyira sokat kell tanulni, hogy arra sincs idejük, hogy csak átugorjunk a másikhoz egy kis csevegésre (Na ezt nem hiszem el!) Csúnya ilyet mondani, de új barátokat szeretnék, merthogy ezek nem is barátságok... Ha valami problémám van, nem tudom elmondani, esetleg facebookon tehetem meg azt... Nagyon vágyom a kikapcsolódásra, és arra, hogy a "barátaimmal" beszélgethessek kicsit, de egyszerűen nem adnak rá alkalmat! Ülnek otthon állandóan, vagy a barátjuk/barátnőjük mellett már nincs idejük rám. 24 éves vagyok, és egyszerűen nincs alkalmam kiélni magam, és attól tartok, ez majd később vissza fog ütni. Nem akarok meghülyülni, és gyereknevelés mellett 40 évesen visítani egy szórakozóhelyen 18 évesek között. Egyelőre még egyetemre járok, de nyáron végzek, abban reménykedem, hogy esetleg egy új munkahely segíthet új embereket megismerni, de az igaz barátok inkább gyerekkorban, középiskolában, egyetemen születnek. Vagy tévedek?
2015. jan. 11. 00:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
És most hova valósi vagy, ha szabad érdeklődnöm? (Előző vagyok)
2015. jan. 24. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!