Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy közöljem ismerősömmel...

Hogy közöljem ismerősömmel hogy nem vagyok kíváncsi rá?

Figyelt kérdés

28f vagyok és egy 50f ismerősömből elegem lett.

Sajnos tudom hogy öngyilkosággal próbálkozna.

És ezért nehéz. A lelki társának tart.

Nem akarok vele többet barátkozni nem a korosztályom és rossz hatással van rám.

De nem vághatok mindent a képébe.

2017. márc. 30. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Öngyilkossággal fenyegetőzni, bár nem annak tűnik, valójában egy rendkívül erőszakos dolog. Úgyhogy nem csoda, ha menekülsz a társaságából.

Szerintem azt kell elfogadtatnod magaddal, hogy ha mégis kárt tenne magában ez az ismerősöd, az kizárólag az ő döntése és felelőssége.

Egyszerűen nem elvárható részéről, hogy beáldozd érte az idődet, energiádat, ha nem akarod. A passzív-agresszív zsarolást kivédeni csak úgy lehet, ha kilépsz a játékból.

2017. márc. 30. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Fokozatosan építsd le vele a kapcsolatot.Ne érj rá találkozni, interneten is legyél egyre szűkszavúbb.

Idővel teljesen is megszakíthatod a kapcsolatot.

De általában szokott érteni ebből a másik fél.Az öngyilkossággal való fenyegetés meg undorító dolog.Ne legyen lelkiismeret furdalásod.Ha tényleg meg is tenné,akkor sem konkrétan te miattad, komoly gondok lehetnek ott, ha ilyen egyáltalán felmerül.Max rádkenné, de hidd el,hogy nem te miattad.

2017. márc. 30. 09:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem fenyegetőzik csak ismerem milyen.
2017. márc. 30. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Kezdésnek letiltottam hívástiltás meg egyébb.
2017. márc. 30. 16:46
 5/5 Genious válasza:
Ha nagyon nem csíped, akkor mond meg neki!
2017. márc. 31. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!