Hogy közöljem egy barátommal hogy megkérték a kezem?
Van egy barátom, aki belém van zúgva. Nemrégiben megkérte a kezemet a párom, persze igent mondtam. A barátommal csak facebookon tartjuk a kapcsolatot, de azt se tudja igazából hogy a párom tényleg a párom. :/ nem akarom megbántani, de beleélte már magát abba hogy a barátnője leszek és már el akar hívni moziba. :(
Hogyan közöljem vele úgy, hogy megkérték a kezem, hogy ne bántsam meg?
Ez így elég szemét dolog részedről. Eddig áltattad, most meg jön a hideg zuhany.
Szegény hamar rá fog jönni, hogy te sose voltál a barátja se. :(
A párom nekem tökéletes, ez a barát nekem csak barát, sose akarnék tőle többet. Csak ő akar tőlem.. A pasimról tud, csak azt nem tudja hogy a pasim.
De ha már ilyen szemét alak vagyok, akkor a szemébe kell néznem.. Elmondom nyílegyenesen hogy..
Kedves ...! Bocsánatot kell kérnem azért amit tettem. ...(pasim neve) megkérte a kezemet. Igent mondtam. Nyáron összeházasodunk majd, így nem megyek abba az országba ahol te élsz.. Szia!
Ez így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!