Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan közöljem egy lány-al a...

Hogyan közöljem egy lány-al a suliba hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány a suliba aki az osztálytársam de nincs annyira jó testalkatom hogyan tudnék leghamarabb fogyni egy 5-10 kilót?
2016. okt. 17. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Sex. Az fogyaszt.
2016. okt. 17. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Please normális választ de amúgy xD
2016. okt. 17. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Fő, hogy a kérdés és a magyarázat között tökéletes átmenet van...

Amúgy őszintén közöld, és... pff nem tom, egyél Norbi Update s*arokat meg kérd meg egyik haverodat, hogy eresszen rád pár kutyát... de a második kérdést a fogyókúrás topikban kellene feltenned, nem gondolod?

2016. okt. 17. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább ne közöld, mert lehet kapásból lekoptat a francba.
2016. okt. 17. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Na szóval. Vázolom a szituációt. Próbáld beleélni magad.

Átlagos nap, törődsz a saját dolgoddal. Odaáll esetedben egy nagyobb darab ember az ellenkező nemből majd kapkodva elkezdi mondani mennyire csodál és hogy jöjj össze vele mert beléd zúgott. Mi a reakciód? Furcsa lenne nem?

Ezzel szemben ha odajön hozzád valaki az ellenkező nemből. Megdicséri a kinézeted majd megkérdezi hogy nincs-e kedved elmenni vele valahova szórakozni kettesben valamikor az sokkal kevésbé feszült szituáció.

Hívd el valahova kettesben. Aztán ha visszautasít se olyan ciki, és nem lesz jelenet belőle.

2016. okt. 17. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Sehogy. Nem a súlyod miatt, hanem ha ezzel odaállsz egy lány elé, az ultra gáz. Mégis mire számítasz? A bejelentésedtől a lány a szívéhez kap és rádöbben, hogy ő is szeret téged? Egy kapcsolat, egy szerelem nem így kezdődik.

Elsőre elég csak annyi, hogy beszélgetést kezdeményezel a lánnyal, kezdve azzal, hogy adja oda lemásolásra a házit, vagy milyen zenét hallgat. A válasz stílusából rá fogsz jönni, hogy érdemes-e folytatnod a becserkészést vagy nem. Messe még az, hogy kettesben elhívd a Mekibe. Ez utóbbiról már mindenki tudja, mit jelent, de addig el kell jutni.

Csak türelmesen!!!

2016. okt. 17. 22:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte vagyok nem tudom hogy túl sulyoz vagyok e mert 170cm vagyok és 55kiló
2016. okt. 17. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
E két adatból bőven nem.
2016. okt. 17. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Már megírták a módszert, amúgy testképzavaros vagy (ha nem vagy troll). Ugyanis ez vékony testalkatra utal.
2016. okt. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!