A lány barátságok miért szűnnek meg, ha az egyik szerelmes lesz?
Mert elvakulnak a szerelemtől és semmi és senki nem fontos.De a férfiaknál is így van.
Most barátnőm is szerelmes lett minden napját a sráccal tölti én meg már kb 1,5 hónapja nem tudtam vele beszélni rendesen,találkozni se nagyon találkozunk.
Rossz,mert hiányzik,szükségem lenne rá.
Régen nem volt ilyen.Még ha szerelmes is volt 2-3 hétnél tovább nem tartott a hanyagolás.De most miez :(
Én is úgy vagyok várok 1-2 hónapot összesen 3-3,5 hónapot,ha nem javul a helyzet.Akkor szépen írok neki egy szöveget,hogy ne is keressen soha többet,mert számomra a barátság akkor is barátság ha párkapcsolatban élek és szerelmes vagyok. Türelmes ember vagyok nagyon! De úgy érzem átesett a ló túl oldalára.
Húgomnak amióta párja van 2 éve, azóta egy barátnője nincs senkivel nem jár sehová senkije nincs a barátján kivül.Mert ahogy szerelmes tojt mindenki fejére.
Elvakítja őket a szerelem, a lila (vagy rózsaszín) köd, és azt hiszik, ez már így is marad, ásó, kapa, nagyharang meg a többi hülyeség. Aztán csodálkoznak, ha a másiknak vannak barátai, akikkel eljár focizni, sörözni, csak úgy leülnek dumálni. Mire a csaj észbe kap, már ül egyedül otthon, esetleg hisztizik, hogy magányos, elhanyagolják, és nem jut eszébe, ő üldözött el minden barátnőt maga mellől.
Pedig KELL a barátnő. Vannak dolgok, amit nem a szerelmünkkel, hanem a barátnőnkkel beszélünk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!