Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmenjek vagy inkább ne?

Elmenjek vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel találkozni fogok a jövő hét folyamán. A fiúval jól kijövök. Én úgy tekintek rá mint egy rendes barátra, de félek hogy ő ennél többre vágyik. Nem szeretnék vele összejönni. De a gond ott van hogy jóba van az exemmel. Gondoltam rá, hogy nem megyek el a találkára, de nem akarok szemét lenni vele. A srác 17 éves, én pedig 14.

2017. márc. 24. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi. Egy normális épeszű 17 éves srác nem fog összejönni egy naiv/gyerekes 14 évessel, akinek már exei is vannak.
2017. márc. 24. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Azonnal közöld vele, hogy Ti csak barátok vagytok, éa lesztek... soha semmi több, és úgy találkozzatok, hogy ezzel tisztában van...
2017. márc. 24. 13:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Facebookon folyton az összes képem alá bókokat ír. Nemtudom mért de kezdek tőle egy kicsit félni, de közbe szinte minden este beszélek vele.

Az eddigi kommenteket köszönöm.

2017. márc. 24. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki akámilyen tanáccsal tud szolgálni akkor kérem írjon!
2017. márc. 24. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom neked se esne jól ha pofára ejtenének ilyen szempontból, úgyhogy jobb ha tisztázod vele minél előbb;mert fájó lesz. Ha nem vagy ilyen egyenes ember akkor hozd fel megint a találkozót, és utalj rá hogy ,, várom már ezt a baráti találkát", vagy kérdezz rá egyenesen hogy mi az oka amiért elhív, barátiak e a szándékai.

Én már csináltam ilyet, és leesett a gyereknek hogy nem akarok többet.

Sok sikert:)

2017. ápr. 1. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, mindeképp megpróbálom.
2017. ápr. 1. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!