Szerintetek jogos a kiakadásuk a barátaimnak?
Figyelt kérdés
Együtt laktam csajokkal egy lakáson az egyetemen. Hármunknak előbb ki kellett költöznünk a lakásból mint ahogy a szerződés van, mivel hogy az iskolai órák miatt már nem tartottunk rá igényt. Megbeszéltük, h mindenki szerez maga helyett lakókat akik helyettünk fogják fizetni a lakbért. Akkor mindenki bólogatott, h rendben van. Én találtam is magam helyett, viszont a másik 2 barátnőm meg sem erőltették magukat. Amikor beköltözött a helyemre jövő csaj és odaadta a pénzt, akkor a többiek mintha vérszemet kaptak volna. Elkezdték, h akkor a pénzt osszuk el stb. és akkor kevesebbet kell mindenkinek fizetni. Mivel nekem (nekik is) a szülők fizetik a lakbért, ezért nem egyeztem bele az osztozásba, mivel nem így voltunk megegyezve és anyumék sem számoltak további kiadásra, főleg, h így lett megbeszélve. Ők totál kifordultak magukból, h én milyen barátnő vagyok, h őket sz....rban hagyom, mert ők biztosan elosztották volna a pénzt és így tovább (ami persze ki tudja, h h lett volna...). Nem vettem magamra, így mondtam, h továbbra is a köv. hónapban várom az összeget amit a tulajnak el kell utalnom a lakbérre. El is jött ez a hónap, írtam nekik, h lehet küldeni a pénzt, az egyikük meg újra próbált provokálni, h "Akkor nekem meg X-nek teljes összeget kell utalnunk?", másik meg "ja", folytatta tovább: "Az f...sza". Nem tudom mire fel ez a kiakadás mert én teljesen megérteném ha fordított esetben valaki nem szeretne osztozni és jogosnak érezném, mivel ő tett azért, h más jöjjön. Szerintetek? Mit kellene ilyenre reagálnom? Vagy ne is mondjak semmit? Hogy kezeljem ezt?2017. márc. 23. 14:43
21/22 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó havi bér, komolyan nem értem, h ezen mit nem lehet érteni :)
2017. márc. 23. 20:39
22/22 A kérdező kommentje:
És ám ezt tudom, h én felelősségem, de nem ez volt a kérdésem, hanem h ők jogosan neheztelnek rám :)
2017. márc. 23. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!