Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek baj, ha nem...

Szerintetek baj, ha nem mondom el a barátaimnak, hogy hány pasival feküdtem le?

Figyelt kérdés

19/L vagyok, eddig két komoly pasim volt, és minden barátom tudja, hogy velük lefeküdtem.

De volt még két egyéjszakás. A barátaim nagy része tudja az egyiket, de a másikat csak egy valaki.

Még két fiú volt, akivel pettingeltem. Az egyiket tudják, a másikat csak ketten.

Egy barátnőm van, akinek mindent elmondok, ő tudja az összeset.

De a többiek nem... Pedig nagyon szeretem őket és megbízom bennük, egyszerűen csak saját magam miatt gondolom soknak és nem akarom, hogy elítéljenek. Van 1-2 konzervatívabb barátom.

Volt már, hogy rákérdeztek, hogy lefeküdtem-e valakivel, a válasz igen volt, de én nemet mondtam.

2015. jún. 9. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miért kéne nekik elmondani? Miért tartozna rájuk?

Sosem értettem, miért kell az embernek kiteregetnie a szexuális életét...

Ez két emberre és a négy falra tartozik. Még a legjobb barátnőre SEM.

Általánosságban lehet beszélni a szexről, de a saját szexuális élet az magánügy.

2015. jún. 9. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, igazából senkinek semmi köze hozzá.
2015. jún. 9. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

4el szex,2vel petting 19 évesen. Jól értem?

Ez nem sok,ennyi azért belefér.

Senkinek semmi köze a szexuális életedhez, felesleges elmondani mindenkinek.

2015. jún. 10. 04:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, én a legjobb barátaimmal sem beszélek a szexuális életemről, a legelsőt beszéltem meg a legjobb barátnőmmel, mert az nagy esemény volt számomra, a többiről nem beszéltünk.

19/L

2015. jún. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!