Miert van az hogy akik a barataimnak mondjak magukat ezt teszik velem? Tobbi lent!
Ez egy eleg hosszu sztori.
Tavaly mikor korhazba kerultem (1 hetig nem voltam suliban) egyik baratnom se hivot fel h mi van veled v vmi ez eddig meg oke is de h aztan egyik bnok azt allitota h en azt mondtam neki h nem vagyok szuz es anyam szemebe merte mondani.. Az o anyja feltorte a facem mert szerinte bajba kevernem a lanyat.
Masik bnom meg total hulyenek nez engem ossze vissza beszel rolam es kitalal dolgokat . Aztan amit elmondok neki tovabb adja v "veletlenul el szolja magat."
Van egy masik bnom csak facen beszelunk mivel messze lakunk egymastol. Eddig o benne biztam legjobban mikor ki akadt ott voltam neki es o is nekem de most o is meg valtozott figyelembe se vesz nem is erdeklem mar ot 2 napja nem beszeltunk es mintha fel se tunt volna neki.
Fiu baratom at vert folyton hazudik es ha szenbesited vele mindig tagad es elegbekepzelt let mostansag.
Nem tudm mit kene csinalnom. Beszelni veluk vagy el feledni??
Nincs tobb 'baratom' es neheen is baratkozom.
"Az o anyja feltorte a facem"
Elhivatott nő lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!