Mit tegyek ha nagyon magas IQ-val nem tudok megfelelő barátokat találni?
Sajnos mindig csak felszínes barátságok jönnek össze, akikkel nem lehet bonyolultabb témákról mélyebben beszélgetni. De én meg utálom a small talk-ot és az operatív dolgokról való fecsegést.
Amúgy is nehezen bízok meg új emberekben, ráadásul meleg is vagyok.
Nagyon hiányozna valami lelki társféle, nem is feltétlenül párkapcsolat. Bromance.
Nekem 123, bi vagyok, 19/F
Érdekesnek tartom amiket írtál, írhatsz :)
Szociális fóbiás vagyok, nem szeretek közösségbe járni és félek az emberektől. Főleg ha sokan vannak akkor igyekszem minél előbb menekülni. Felmegy a pulzusom és pánikszerűen menekülök, kerülve a feltűnést.
Tudatosan írtam a Mensa-t, hátha esetleg tagok is látják a kérdésem a kulcsszó alapján és érdeklődnek.
Semmilyen nagyobb közösségbe nem akarok járni, már próbáltam. :/
Nem csak erről van szó. Nem akarom mások előtt felvállalni a melegségem...
Egy közösségben meg ez is előkerülne előbb utóbb. Ezért maradnék inkább a one-to-one barátságnál.
Há tázsvírem. Nékem is 140. IQ tázsvírek vagyunk mink ketten. :) Csak én hideg vagyok. :)
Jól van. Nem szórakozok. Inkább adok valami tanács-félét. Az emberi kapcsolatokhoz - még a barátsághoz is - érzelmek kellenek. Valószínűleg alacsony az érzelmi intelligenciád (EQ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!