Csak szerintem furcsa az ha valaki neten keres barátokat/társat?
Miért furcsa? Ezt a világot éljük. A80-as években nem így volt. Az internettel újabb lehetőségek nyíltak meg az emberi kapcsolatok terén. Ha valaki hazudik, az úgyis kiderül a személyes találkozón.
Én is szereztem már barátot és szerelmet is innen.
elmondom neked neten sokkal őszintébbek az emberek, mert sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat a saját környezetünkben egyedül, igaz írnak/beszélnek a másiknak, de attól még egyedül vannak a szobában és hamarabb megnyílnak
24F
1. A neten az emberek nyíltabban, öszintébbek, mert nem "járatják le" magukat, ha elmondanak olyan dolgokat, amik nekik prolbémásabbak, mert a másik nincs ott vele szemben.
2. Egy csomó ember nem az "este lemegyek a kocsmába és együtt berúgunk" tipusú, és föleg aki visszahúzódóbb, nem általános érdeklödésü, az a neten hamarébb talál hasonló valakit.
Net-en hol lehet barátnőket találni?
Én egy eléggé elfoglalt 48 éves nő vagyok, de nagyon magányos. Jó érzés lenne néha nyugodtan leülni, meginni egy kávét és beszélgetni emberekkel.
Na de ha én egy itthonülő sorozatmániás vagyok, akkor hol találok hozzám hasonlókat? Nyilván a neten.
Lehet, hogy tele van ez a lakótömb is olyan nőkkel, mint én, csak soha nem tudom meg, mert nem csengetek be mindenhova, hogy "csókolom, van itt valaki, akivel kaját rendelhetek és binge-elhetek új sorozatot?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!