Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire furcsa, vagy normális az, hogy barátokat nem igénylek magam mellé, inkább csak egy férfit, mint párt? 21L
Nincsenek barátaim, vannak emberek akikkel jóban vagyok, de ennyi. Nem járunk el közösen sehova meg ilyesmi. Nagyon nehezen bízok meg emberekben, sokat csalódtam már.
Viszont igénylem egy férfi közelségét, a szerelmet, a szexet. És nekem ennyi bőven elég is lenne, csak egy párkapcsolat. Mik a véleményetek? :s
Akkor ezek szerint nem csak én vagyok így ezzel. Az én szememmel nem furcsa, de sokan mások antiszociálisnak, életképtelennek tartják az ilyen embereket. Amivel nem is kell foglalkozni. Sajnos régen én beleestem abba a hibába, hogy sokat foglalkoztam velük, és magamat büntettem, amiért nem vagyok átlagos.
Egyébként sose éreztem, hogy szükségem lenne barátokra, mert egyedül mindig is jobban szerettem lenni. Az iskolában persze voltak ilyen "haverjaim", de őket sose engedtem közel magamhoz. Nem is ismertek igazából, csak egy képet láttak rólam mindig. Maximum egy társ hiányzott, aki megért, együtt érez velem, és akinek a társaságában nem érzem magam magányosabban, mint ha egyedül ülnék egy szobában. Ja, és persze a testi vágyak.... Én se tudok bízni már sajnos. Pár éve próbálgattam neten ismerkedni, találtam is 1-2 lányt, akikről azt hittem, hogy értelmesek, akikben megbízhatok, de mint kiderült, hamis ábrándokat kergettem. Jött a csalódás, ment a bizalom. Eldobtak.
Jelenleg ott tartok, hogy teljesen feladtam a párkeresést, és már nem érdekel, mert nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan ember, akiben én képes lennék megbízni, a titkaimba beavatni...stb
Nem járok fel már beszélgetni egyik oldalra sem, nem válaszolok a levelekre, ha itt netalántán rám írna egy lány. Már komolyan nem érdekel... Nincs kedvem a hamis emberekhez.
Szerintem nincs az ilyen felfogással semmi baj. Én sem vagyok az a túl barátkozó típus, pedig jól kijövök az emberekkel. Haverjaim vannak akikkel max havonta egyszer elmegyünk valahova egyet kávézni vagy valami hasonló.
Értelmes dologra úgyse nagyon tudom rávenni őket úgyhogy nekem bőven elég ennyi a pi*a-kocsi témából. Sokkal jobban örülnék egy hasonló érdeklődési körrel rendelkező leánynak akivel lehet tartalmas programokat csinálni vagy otthon lazulni.
A bizalom nálam is lassan épül ki, de nem azért mert sokat csalódtam volna, hanem mert simán ilyen vagyok.
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Én szívesen megismernélek.
24F
Számomra az, igen, fura. A barátok akkor is melletted lesznek, mikor az az egyszem FÉRFI nem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!