Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire furcsa,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire furcsa, vagy normális az, hogy barátokat nem igénylek magam mellé, inkább csak egy férfit, mint párt? 21L

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, vannak emberek akikkel jóban vagyok, de ennyi. Nem járunk el közösen sehova meg ilyesmi. Nagyon nehezen bízok meg emberekben, sokat csalódtam már.

Viszont igénylem egy férfi közelségét, a szerelmet, a szexet. És nekem ennyi bőven elég is lenne, csak egy párkapcsolat. Mik a véleményetek? :s

2016. ápr. 22. 00:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Számomra ebben semmi furcsa nincsen. Én ugyanilyen vagyok, csak férfiben. Érdekes módon a feleségem ennek az ellenkezője: 2 kilóméteres körzetben mindenkivel jóban van.
2016. ápr. 22. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:

A barátok 95%-a idővel eltűník.

Nekem egy férfi ,meg két csaj haverom. Rájuk számíthatok. Meg sok emberrel jóba vagyok,ha talizunk véletlen ,akkor beszélgetünk.

Amúgy nekemse kell úgy barát. Ennyi elé.

Buszvezető vagyok,awit szeretek. Van egy Pitbullom ,akit sokat tanítgatok. A kislányom eléggé lefoglal. Na meg a párom is,ő a barátom is egyben,imádja a lányó.

Sztm evvel nincs semmi baj.

N24

2016. ápr. 22. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:

van*

Lányom*

Elnézést a többi hibáért is.

2016. ápr. 22. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
10-es, azért aközött van különbség, ha vki egy létező igencsak jó barátot feláldoz egy pasas miatt, meg akinek alapvetően csak haverjai vannak (és a kérdezőnél is ott a kulcsszó, hogy lett volna rá igénye régen, de csalódott bennük)... ami nem létezik, az nem marad meg :D. Plusz a barátok is kb. ugyanolyan eséllye maradnak vagy nem maradnak meg az ember mellett, mint a párja.
2016. ápr. 22. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem én is ilyen vagyok.:(
2016. jún. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!