Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm lassan 2 éve. Eléggé keveset vagyunk már együtt, szexuálisan is, meg máshogy is. Ez olyan heti 1-2 talit takar. és 2-3 heti 1szeri szexet. É ezt nagyon kevésnek tartom de meg is mondtam neki. Az édes anyja és a családja is állandóan beleszól a kapcsolatunkba ami rettentően zavar.
Ma megismerkedtem egy lánnyal (2 évvel fiatalabb), kedves mosolygós szép, és egyszerűn megkívántam. de nem próbáltam meghódítani mert nekem van barátnőm. Illetve amikor utcán megyek és meglátok egy vonzó szép lányt egyből arra gondolok, hogy milyen lehetne vele a szex.
Szerintetek ez normális?
18/f(lehet nem a felnőtt kategória, de gyereknél nem igazan kapnék jó/értelmes választ)
2015. jún. 23. 20:43
1/4 A kérdező kommentje:
Havi 2-3 szexet* elírtam.
2015. jún. 23. 20:43
2/4 anonim válasza:
igen! ez a kapcsolat kihűlt szerintem dobd a csajt
3/4 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy az életben egyszer mustafával is egyet tudok érteni. De igen, ez egy haldokló kapcsolat, érdemes továbbállni.
4/4 anonim válasza:
Ami nem megy,azt ne erőltessük!Sajnos ez a kapcsolat már régen az a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!