Mit tegyek ha nagyon magas IQ-val nem tudok megfelelő barátokat találni?
Sajnos mindig csak felszínes barátságok jönnek össze, akikkel nem lehet bonyolultabb témákról mélyebben beszélgetni. De én meg utálom a small talk-ot és az operatív dolgokról való fecsegést.
Amúgy is nehezen bízok meg új emberekben, ráadásul meleg is vagyok.
Nagyon hiányozna valami lelki társféle, nem is feltétlenül párkapcsolat. Bromance.
Már próbáltam lejjebb adni, de börtönben éreztem magam mások mellett. Egyszerűen nem értették amiket mondok, meg mindent el kellett nekik többször is mondani.
Meg amikor rávilágítottam arra, hogy esetleg valamiben nem túl következetesek, akkor sosem hallgattak rám.
Nem tudom velük megosztani a gondolataimat, mert nagyon földhöz ragadtak, egyszerűen olyan mintha teljesen más szinten lennénk. Képtelenek elvontan gondolkozni.
Meg ami még szintén nagyon zavar: mindent végig kell nekik mondani, nem értik meg a lényeget sosem. Míg ha ők beszélnek hozzám, akkor már a sztori elején rájövök mi a szitu és leállítom őket.
Így nagyon nehéz beszélgetni, olyan mintha szótagolnom kéne ha velük beszélgetek, mert amúgy nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!