Ha egy fiúbarátom mindenen nevet, mosolyog, amit mondok, az jelentheti azt, hogy tetszem neki?
Nem hiszem. Vagyis meglehet, de az hogy nevet a vicceiden, az még nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd vagy, hogy bejössz neki..
Énis tudok nevetni minden szón, már csak udvariasságból, kedvességből vagy csak mert jó fej a személy.
Nem biztos :)
De nagyon sok jel van amiből rá tudsz jönni. Olvasgattam én is sokat erről és kiderült hogy tényleg tetszem a fiunak.
Pl utánozza a mozdulataidat ez tényleg igaz volt nálunk, ültünk egymás mellett néztük egymást én elkezdtem felé fordítani a testem és ő is ugyanazt csinálta. Zavarban van melletted, kedves veled, látod a szemében hogy máshogy néz rád...
ha egy fiúnak tetszel, mosolyogsz rá, és a szemébe nézel, kezdeményezni fog. Ha nem kezdeményez, akkor vagy tehetetlen, vagy nem tetszel neki.
Egyik sem jó, lépj tovább.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nem a vicceimen szokott nevetni, hanem általánosságban mindenen, amit mondok, mással pedig észrevettem, hogy ezt nem csinálja.
Tetszeni ugyan tetszik a srác, de van barátom, így nem akarok semmit tőle, csupán kíváncsi vagyok, na. :D
Várom a további tippeket, tapasztalatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!