Egyik legjobb fiubaratom. Miert valtozott meg ennyire?
Osztalytarsak voltunk, es mindig joban voltunk, de valahogy a nyar folyaman meginkabb kozelebb kerultunk. Szinte legjobb baratok lettunk. Barmilyen buliba ment, beszamolt a csajokrol, mindig elmondta h ki trtszik neki. Kikerte a velemenyem csomo dologrol, en is az ovet. Rengetegszer beszeltunk hajnalokig, mindig kerlelt, h msradjak meg, ne menjek. Ugyan nem akartam, de en is szoba kerultem, h ki tetszik, hogy hivjak stb. Aztan nagy nehezen mindig sikerult kikerulni a temat. Tudni kell, h iden kezdtuk a kozepiskolat, igy mar nagyon ritkan talalkozunk eloben. Viszont ha igen, akkor ujabban egyszeruen nem koszon, siman elmegy mellettem... Es nem ertem.. Rendszeresen beszeltunk messengeren, fel is hivott regebben. Szinte mindig o irt ram, es csak ritkan en. Egy ideje, kb. 2 honapja viszont semmi, nem keres egyszeruen. Teny es valo, h megvaltozott, de jo iranyba. Kulsoleg, belsoleg egyarant. De ez az utobbi kb. 2 honap... Egyszeruen nem ertem. Es kepes koszones nelkul elmenni... Most mondjatok meg.. Baromi rosszul esik. Mert szinte barmit meg tudtunk beszelni. Most meg ez van.
Mit tehetnek? Nagyon birom a sracot baratilag, tenyleg mindig szamithattam ra.. Kerlek segitsetek!
Es bocsanat az ekezetekert!
valószinűleg drogozik ha más oka nincs az irántad való hirtelen megváltozásnak
a drog nagyon meg tudja az embereket változtatni mind belsőleg mind külsőleg
Persze rákérdezni nem kell úgyse ismeri be, hogy narkós
Kedves Kérdező!
Sok oka lehet annak amiért így viselkedik. Találgatások belemenni értelmetlen és felesleges.
A javaslatom a következő: találkozz vele és beszéljétek át a dolgokat. Ha nem válaszolt facebookon és telefonon sem, akkor kérd meg egy közös ismerősötöket hogy hozzon össze, vagy menj a lakására.
Sok sikert és Kellemes Ünnepeket kívánok neked!
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Koszonom szepen a valaszokat! :)
Azt hiszem talalkozok vele, es megprobalom letisztazni, hogy mi tortenhetett.
Kellemes unnepeket nektek is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!