Ez jelentheti a barátságunk végét?
Bocsánat ha hosszú lesz, csak az olvassa el akinek van türelme hozzá. Így tudom érthetően elmondani mi a bajom.
A problémám a következő. Van egy srác, akit középsuliban ismertem meg. Még kilencedik előtt is sokat találkoztunk, mert osztálytársaim csináltak csoportot, hogy tudjunk információkat megosztani egymással, mindenki bejelölt mindenkit meg hasonló. És igen, jóban lettem ezzel a sráccal, szinte most már a legjobb haverom. Vagyis már nagyon elgondolkodtam, hogy így hívjam-e egyáltalán, mert annyira nem érdemli meg a barátságomat.
Nos, az ő családja eléggé gazdag, velünk ellentétben és szüleimnek ígyis mindig volt valami irigy beszólásuk ezzel kapcsolatban.. Amikor meg én mentem át hozzájuk, a srác szülei néztek rám rossz szemmel. Komolyan kellemetlenül éreztem magam, ha náluk voltam.. A lényeg, hogy közben megismert egy lányt, már kevesebb időt töltöttünk együtt, ami engem nem zavart, mert most miért vegyem el tőle azt az időt, amit a csajjal tölthet. A konkrét problémák pedig itt kezdődtek.
Sokszor volt, hogy vele és a csajjal találkoztunk így hármasban és haverom mindig viccet csinált abból, hogy milyen putriban lakunk (amúgy ez így nem igaz), sosem volt még barátnőm, biztos nem is lesz, sőt a cigit sem akarom kipróbálni. Erre a csaj elkezdett kiröhögni. Konkrétan le lettem járatva előtte. Egy idő után úgy voltam vele, hogy inkább ott hagyom őket, úgyhogy így is tettem, mire rám írt fb-n, hogy ne sértődjek már meg, nem úgy értette, nem kellett volna lelépnem. Mondtam neki, hogy nagyon rosszul esett, mire ő azt válaszolta, hogy ha ilyen szentimentális vagyok, akkor hagyjuk az egészet és feljtsüj el. Pár napra rá ismét találkoztunk, mondta, hogy kísérjem el őt a csajhoz, én meg mondtam hogy miért ne és akkor normálisan viselkedett. Egészen odáig tartott mire megint találkozott a csajjal, aki ahogy meglátott, gyakorlatilag elkezdett nevetni, mint kiderült azért, mert a haverom mesélt neki pár nem túl élvezetes dolgot, amik velem történtek suliban.
Mindig jobb jegyei voltak mint nekem amúgy. A szülei folyton istenítették őt előttem, mindig mondták, hogy mennyire büszkék rá és hogy mennyire aranyos barátnője van (.......). Valamin nemrég szerezte meg a jogsiját. Apropó, van 2 kocsijuk is... (Az egyiket direkt a haveromnak vették)
Sajnálatos módon nekem nincs semmi, amivel kitűnhetnék. Mint mondtam, mi fele annyira sem állunk jól anyagilag mint ők, a jegyeim átlagosak, nincs kapcsolatom, de egyébként nem bánom, mert úgy érzem, hogy még nem teljesen állok rá készen.
Tehát sehogyan sem tudom már ezt a kapcsolatot helyeehozni? Előtte annyira jól megvoltunk és hihetetlen mennyire hamar tönkrement minden..
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!