Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiköltözik a fiúbarátom...

Kiköltözik a fiúbarátom külföldre mit vegyek neki ajándékba?

Figyelt kérdés
Van egy jó fiúbarátom (csak barát semmi több) és kiköltözik angliába, szeretnék neki venni vmilyen jó ajándékot ami hasznos és emlékezetes csak sajnos semmi ötletem sincs... Nem tudnátok vmi jó ötlet? Előre is köszi! :)

2015. jún. 9. 14:46
 1/3 A kérdező kommentje:
*ötletet (bocsi nem figyeltem oda)
2015. jún. 9. 14:48
 2/3 anonim válasza:

Esetleg ha készítenél valamit? Pl.: egy nagy kartonlapra ragaszthatnál képeket szépen kidíszíthetnéd és a képek mellé írhatnál számotokra emlékezetes/vicces idézeteket. Aztàn a végén szépen bekereteznéd.Vagy fogj egy egyszerű bögrét és alkoholos ficcel írj/rajzolj rá valami szépet, majd tedd be a sütőbe pár percre.Ezekről mindig eszébe jutnál ráadásul nem lenne olyan üres,idegen az új lakása.Vagy ha mindenképpen venni szeretnél valamit,akkor adhatnál neki egy B.F.F.-es vagy friends foreveres karkötőt amelyik ugye két darabból áll . Vannak belőle fiúsabb darabok is.Vagy lehet kepni ajándékboltban olyan babot ami ha kifejlődik egy feliratot vagy egyszerű mintát látsz a babon. Ebből is van mondjuk friend vagy forever vagy szív mintájú. Estleg ha semmi ötleted sincs ami úgy tényleg jó lenne akkor rendezz neki meglepetés búcsúbulit.

Remélem tudtam segíteni:)

2015. jún. 9. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segitettél! :)
2015. jún. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!