Hogyan szerezhetnék felnőttként új barátokat?
Bő egy éve másik városba költöztünk a férjemmel, és az új városban nagyon magányosnak érzem magam, még nem sikerült új barátokat találnom. A régi barátnőimmel sajnos megszakadt a kapcsolat. Az egyik barátnőm külföldre költözött, a másik éppen válófélben van és ahogy ő mondta, nem kíváncsi a boldogságunkra.
A nagyszülők még dolgoznak, és messze is vannak.
Próbálkoztam babaklubokban, de oda vagy párosával járnak az anyák, vagy a gyerekek mellett nincs lehetőség beszélgetni, és a két gyerekkel csak ritkán jutok el.
Csatlakoztam pár helyi anyukás csoporthoz a facebookon, de a legtöbben csak panaszkodnak az anyák, vagy egymásnak esnek, mert a másik máshogy csinálja a dolgokat, mint ők.
Szeretnék újra egy igazi barátnőt, akivel néha ki tudok otthonról mozdulni, elmenni inni egy kávét. Vagy szimplán csak néha megkérdezné tőlem, hogy vagyok.
A kisebbik lányom 4 hónapos.
Merre fele költöztetek?^^
Ha nagy a távolság akkor nehezebb csak azèrt.
De aranyos lehet..ès lassan már elkezd 'mászkálni' is..nagyon èdesek:D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!