Szlovákiában miért van ennyi magas ember? Magyarországon pedig miért van ennyi liliputi?
10
Hogy érted? Engem az érdekelne, hogy genetikai szempontból melyik fajhoz tartoztak az őseink? Ha azt mondjátok, hogy még keletebbről jöttek, akkor nyilván vágott szeműek voltak és picik. Mint a tatárok vagy a kínaiak. Az egyik barna bőrű vágott szemű a másik pedig sárga vágott szemű? Hogy néztünk ki tehát 2000 évvel ezelőtt?
Nagyszüleim tótok,nagyanyám 150cm magas lehet,apám és én is 190cm magasak vagyunk.
Egyébként ezt az ázsiai gének baromságot felejtsétek el!
Tudjátok mennyi ázsiai gén lehet bennünk? Nagyjából 1%,ráadásul ugyanannyi ázsiai gén van bennünk,mint a csehekben,pedig ők nem is jöttek Ázsiából.
Attól,hogy Ázsiából jöttünk 1000 éve szerintetek a génünk ugyanaz mint a honfoglaló magyaroknak? Ugyan már.
Genetikailag sokkal közelebb állunk a szlovákokhoz,lengyelekhez,osztrákokhoz mint az ázsiaiakhoz.
Ráadásul sokan keverik a nyelvi rokonságot a genetikai rokonsággal.
Én Szlovákiában élek és valóban, sok szlovák srác magas. Persze vannak kivételek, hol nincsenek.
Amúgy hozzátenném, hogy az Uráli nyelvcsáládosi tényleg hülyeség! Nem szabad elhinni, így akarják elfelejtetni velünk az igazi múltunkat. Célszerű többet olvasni erről a témáról és sok előadást nézni, sok olyan előadód/tudóst ismerek (persze nem személyesen) akik fantasztikus előadásokat tartanak a MAGyarok múltjáról... :)
A magyar nem jött, mindig itt volt. :) A legközelebbi rokonaink a lengyelek, csehek, ruszinok, szlovákok de még Ázsiában is rengeteg HUN testvérnépünk van (pl. Nepálban - Fehér Hunok) és hagy ne soroljam... :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!