Csak nekem lenne unszimpatikus egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
Máma éppen sétáltam a városban a barátnőmmel , mentünk shoppingolni amikor meglàttunk egy pasit . Hát valami rohadt ijesztő volt számomra , 2 méter magas , derékig érő raszta haj , kereszt fülbevaló mind a kettő fülében sötét fekete napszemüveg . Meglátta hogy nézzük levette a napszemüveg ét , és kidüllett sötét szemekkel nézett rám. Utána rám mosolygott, és rájöttem hogy nem minden a külső . De azért ilyesztő volt.2016. aug. 9. 01:26
1/12 anonim válasza:
Nekem ez a "máma" sokkal "ilyesztőbb".
2/12 anonim válasza:
Unszimpi még nem biztos, hogy lenne, de az, hogy fura, az igen.
3/12 anonim válasza:
Számomra a magas ember legfeljebb akkor ijesztő, ha fölém tornyosul. De sem a raszta haj, sem a fülbevaló nem rémít meg. A sötét szemeket pedig általában szebbnek találom, mint a világosakat (nekem világos szemem van).
Persze bármilyen színű szem lehet nyugtalanító pillantású. De ez a pasas végül rátok mosolygott kedvesen, amitől fel is oldódtál, így biztos nem ijedtem volna meg tőle.
4/12 anonim válasza:
Nekem a helyesírásod ijesztő inkább. Amúgy meg elég felszínes vagy, picinyem. Ki tudja, lehet, hogy ez az ember lenne életed párja. Ne ítélj a külső alapján soha.
5/12 anonim válasza:
Máma? Hová valósi vagy? Viéken laksz, gondolom...
6/12 anonim válasza:
A bátyámnak hosszú haja van és baromi magas, szóval nekem nem unszimpatikus egy ilyen ember :D
Amúgy meg miért is ítélsz külső alapján?...
7/12 anonim válasza:
az ilyen embereket soha nem értem.
extrém a külsejük, hangsúlyozzák a kívülállásukat ezzel, és meg vannak sértődve, ha az emberek megbámulják őket.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen vidéki vagyok,és ? Te még gondolom egy pesti valami ,persze tudom , pesten mindenki túlokos idióta. Akárcsak te
2016. aug. 9. 13:28
9/12 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok, de nem használom a máma illetve a shoppingolni szavakat! Láttod ilyen az amikor tök ismeretlenül valakit butának néznek.. Gondolom neked sem esik jól. Szóval érdemes lenne megtanulni előbb megismerni majd utána véleményt nyilvánítani dolgot.
10/12 anonim válasza:
Máma es shopping egy mondatban :D azert nevett mert biztos a kulsod is ilyen magasroptu mint a szokincsed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!