Mit jelent, hogy én egy értékes ember vagy?
Figyelt kérdés
Legalább is vannak, akik ezt mondják rólam.2016. aug. 8. 21:45
1/5 anonim válasza:
Számomra konkrétan azt, hogy szívesen tudnálak a társaságomban, mert bízhatok benned.
2/5 anonim válasza:
Nekem is sokszor mondják, általában a segítőkészségem, kedvességem, határozottságom és az őszniteségem miatt mert bármikor számíthatnak rám az emberek és megbíznak bennem.
3/5 anonim válasza:
"én egy értékes ember vagy"
Ez azt jelenti, hogy nem magyar az anyanyelve.
4/5 anonim válasza:
"Mit jelent, hogy én egy értékes ember vagy?"
azt, hogy a precizitás és a pontosság és a figyelem a részletekre biztosan nem tartozik az értékeid közé, mert akkor kijavítottad volna a nyelvtanilag helytelen mondatot.
5/5 anonim válasza:
Biztos jószívű vagy, aranyos, kedves, együttérző, másokat támogatni tudó, jófej ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!