Szlovákiában miért van ennyi magas ember? Magyarországon pedig miért van ennyi liliputi?
Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban a férfiakra vonatkozik, hiszen a nők esetében pontosan a fordítottját figyeltem meg, a magyar nők magasak, sportoló alkatúak, még a szlovákok alacsonyak, törékenyek. Férfiak esetében pedig fordítva.2017. febr. 16. 15:59
1/14 anonim válasza:
Nem ismerek szlovákokat. De itthon a fiúk, férfiak nem alacsonyak. Sőt, két unokám is van, aki 190 cm.
2/14 anonim válasza:
Valóban sok az alacsony ffi szerintem is. Nem valami ázsiai származás, gének áll a háttérben? Én sem tudom, de kváncsi lennék.
3/14 A kérdező kommentje:
Én is az ázsiai génekre gondoltam először, viszont ez annyira nem állja meg a helyét, hiszen a génállományunk nagy részét már európai gének alkotják. Ráadásul őseink sem a Távoli Ázsiából érkeztek, hanem Az Urál, majd a Kaukázus környékéről, ahol pedig nagy medveméretű behemót emberek élnek. A magyar genetikailag nagyon kevert, talán a legkevertebb az összes európai nép közül. De ez nem magyarázza a sok alacsony embert. Talán az étkezés inkább. Lehet máshol több húst esznek.
2017. febr. 16. 17:29
4/14 anonim válasza:
Egyszeru szlovakiaban hegyek vannak ezert vademberek teremnek. Az alfoldon pedig a magasakba csap a villam. Egyebkent szlovakia meg mindig magyarorszag. :D
5/14 A kérdező kommentje:
1
Tudom, kivételek vannak, én is 188 vagyok, de elég ritka a hozzám hasonló. Szlovákiában pedig ez az átlag.
2017. febr. 16. 17:30
6/14 anonim válasza:
Na az ural elmeletet gyorsan felejtsd el.... Latszik, hogy nem eltel meg eleget. A gyereket konnyen atvagjag a csunya felnottek.
7/14 A kérdező kommentje:
4
Ja...90 %-ban szlovákok által lakott magyar föld. Logikus :)
2017. febr. 16. 17:32
8/14 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted is Mongóliából jöttünk?
2017. febr. 16. 17:33
9/14 anonim válasza:
Keress ra a hung-maül nepre. Nagyon erdekes lesz. Nem art ha egy kicsit informalodsz a nagyvilagbol is, nem csak a tortenelmet tanito neniktol. :)
10/14 anonim válasza:
Az Urál elmélet szerintem is hülyeség. Nem állja meg a helyét. Sokkal messzebbre vezetnek a nyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!