Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Direkt csinálja? Miért?

Direkt csinálja? Miért?

Figyelt kérdés

2 hónapja új munkahelyen dolgozom egy gyárban.

Amikor idejöttem, nem tudtam semmit, aztán volt egy srác, megmondta melyik a buszom, hol kell leszálljak... aztán benn a gyárban elkezdett segítgetni, a buszon figyelt, nehogy fennmaradjak, ha éjjeles után elalszom... beszélgettünk, sietett utánam, hogyha siettem... írtunk facebookon, munkán kívül is beszélgettünk, volt, hogy kinn állt (novemberben) az ablakunkban 2 órát (hosszú történet, miért nem jöhetett be. Szóval elég jóban voltunk. Aztán egyik napról a másikra nem szólt hozzám. hetek telltek el így. próbáltam vele beszélni, de zizi volt... aztán egyii este írt... bocsánatot kért...

tegnap meg a mellettem állónak elkezdte ecsetelni hogy a barátnője mindig szexelne meg stb... aztan a kovetkezo szunetben meg odajött... én elküldtem... ma meg megint ugyan ezt csinálja. miért???/persze ma már nem szól hozzám.

2017. jan. 6. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem is értem miről beszélsz. Kedves volt mert még új voltál. Barátnőjének nem tetszett ez, ezért felhagyott vele. Majd bocsánatot kért, te meg elküldted. Hány éves vagy?
2017. jan. 6. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:
jaaa, hát igaziból nincs senkije...
2017. jan. 6. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha te lány vagy elég gyanús h beléd van esve... ki állna a másik háza előtt novemberben 2 órát. Szerintem menj oda hozzá aztán kérdezd meg mi a szitu.
2017. jan. 6. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
jelenleg "hagyá má te" viszonyban vagyunk. Csak nem értem...
2017. jan. 6. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:

amúgy együtt ültünk a buszon, együtt mentünk boltba néha, kimentem vele szünetben, hozott nekem csokit, megdicsérte az illatom, meg ilyesmi. aztán nem szólt hozzám... most meg ilyen. hát ki kíváncs arra, hogy ha van is valakije, az csókálló rúzst használ-e meg mikor és mennyit akar szerelmeskedni?

ezt meg hasonlókat ecsetelt a tegnap meg a ma mellettem állónak is... persze ha tényleg lenne valakije, akkor az látható lenne, hisz elméletileg egy szigeten dolgoznak...de ha van is valakije, az se lenne gond, hisz sose léptem át a 3 lépés távolságot.

2017. jan. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!