Miért van az hogyha én megszeretek valamit/valakit, azt a barátnőm leutánozza? Aztán kérdem tőle hogy miért csinálja vagy valami, neki áll feljebb. Nekem az jön le ebből hogy direkt csinálja, már több mint hat éve. Mit tegyek?
Nekem is volt egy ilyen "bnőm" nem mondanám annak,inkább jó oszt.társi viszony.
Engem is leutánozott.Hobbim a fotózás volt vagyis az még amikor látta,hogy van kaptam gépet vetettet a szüleivel egyet,ugyan azt a márkát.Akkor raktam fel képeket face-re. Ha fáról fát rakott ki ő is, ha kutyát akkor ő is kutyát. Szóval kb azokat fotózta mint én rakta fel,még a kép leírás is kb ugyan az volt. Raktam ki fotós idézeteket,akkor ő is.
Aztán hallotta,hogy elakarok menni fotós tanfolyamra,meg szeretnék pár új dolgot venni a géphez (objektív,vaku stb) Erre meg azokat kapta meg, a szülei még a tanfolyamot is kifizették.
Nekem meg erre nincs pénzem,sem a drága kiegészítőkre.
Szóval gáznak tartottam.Hirtelen neki is ez lett a hobbija,mint nekem,érdekes.
Ebben utánozott le,másban hála az égnek nem.
Nincs saját stílusok,saját dolgaik.Abban lelik örömüket,hogy másokat leutánoznak.
Ilyenkor amit lehet tenni,hogy vagy a szemébe mondani. Vagy olyan stílust mutass neki amit fix,hogy nem fog tudni leutánozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!