Van egy baratnom aki direkt lejarat es rosszat akar nekem!?
Van egy jó hírem számodra!
Nem kell fáradnod azzal, hogy ellenséget keress magadnak, mert már van...
Nagyon idegesit, mar akkor ha meglatom mert tudom hogy valamiert szolni fog!
Mar nem tudom mit csinaljak..
Azt nem értem, hogy az ilyen embert miért nevezed barátodnak. Sőt még az ismerőseim köréből is kizárnám.
Ha piszkál a barátaitok előtt akkor nyíltan kérdezz rá a többiekre, hogy ezt ők hogyan gondolják. Szerintük is gáz vagy-e. De tényleg nyíltan, aki vádol ő is hallja a válaszokat. Akkor a többieknek dönteniük kell, hogy ki mellett állnak ki.
Az a legrosszabb megoldás, ha az egyik füleden be a másikon ki. Mert tudod akibe bele lehet rúgni abba bele is rúgnak. Hiába kerülsz majd valahogy ki ebből a helyzetből, hasonlóba fogsz kerülni, mindaddig amíg megtanulod megvédeni magad.
Nem könnyű feladat, de meg kell tanulnod megvédeni magad.
Mindennap harcra szálunk egymással, és az győz akinek magasabb az éntudata, énképe, pontosan tudja mire képes, mert szellemi harcba vagyunk egymással.
Hiába vágsz neki vissza nem fog sikerülni mindaddig amíg az egyik füleden be a másikon ki. A problémákat meg kell oldani, ott ahol keletkezik, és nem alattomos módon visszavágni. Ott helyben rákérdezni, kikérni magadnak a dolgokat, (legyen már önbecsülésed, ha szidnak nem nyeled le. Tudod sok ember ezen szórakozik, mert valamin nevetniük kell, hogy aki lehet sértegetnek. Ha a földbe tugod a fejed, akkor teret engetsz nekik.)
Tanulj a hibádból. Ha maradsz, vagy nem a baráti körödben, a legfontosabb legyen az énkép. A sértést nem viseljük el, hangot adunk neki. Ha valaki folytatja annak ellenére fogy figyelmeztetted, nekem ez meg ez rosszul esik és folytatja, a ilyenkor legjobb az ilyen embertől távol maradni, mert csak sértéseket, bántásokat fogunk tőle kapni. Nem változtathatunk meg egy embert sem.
Úgyhogy kedves kérdező, Olvas a neten rengeteg önismeretet, vagy hallgass a you-tubén önismeretet, sok videó van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!