Én vagyok a hibás?
Nemrég megkért egy nagyon jó barátom,hogy had kisérjen le minket a parkba (engem és 4 éves kislányomat),mondtam rendben van viszont ha megoldható akkor a kutyáját (egy németjuhász) ha lehet ne hozza magával mert van,hogy a lányom előre szalad 1-2 métert a fűben és nem szeretném ha a kutya ( tudom,hogy a kutya játékos) fellökné.Ha kutya nélkül nem jön,mondtam h majd legközelebb megyünk sörözni és akkor hozhatja.Azt mondta oké otthon haja a kutyát.Mikor találkoztunk,láttam a kutyát nálla,mondja "muszály volt,jönni art!" a lényeg,hogy játszunk a lányommal erre ő leveszi a pórázt a kutya fut a lányom után,ráugrik,felborítja,belenyal az arcába a pici meg
ordít,félt szegény...oda szaladtam arrébb löktem a kutyát,felvettem a lányomat,és szó nélkül sétálgattam ve,hogy vigasztaljam,mire barátom megszólal,hogy többet ne lökdössem a kutyáját,mert a kutya csak játszani akart...énzt értem!
Viszont:
-kértem,hogy nehozza,ha velünkkar jönni
- ő levette rólla a pórázt (miért nem ment arréb?)
- miközben a kutyája a síró gyerekemen állt ő csak nevetett,mert a kutya milyen boldog
Neki nincs gyereke,családja se nagyon csak én ês párom,de ha nem fogja fel mit jelent egy kis gyerek,nincs szükség ilyen barátra.....És még ő van megsértődve,mert voltam olyan gonosz,hogy a bömbölő gyerekemrő arréb löktem a neveletlen kutyáját!!! Én lennék a gonosz,nem megértő barát?!?
Nincs sok esze a gyereknek.
Nagyon szigorú legyél vele, hogyha nem érti meg mit kérsz akkor többé nem jöhet veled.
Akármit mondd, nem vagy gonosz, ő volt az agyhalott.
Sőt, neked már akkor ott kellett volna hagynod mikor már láttad hogy levette róla a pórázt.
1. Négy éves kislányom a hülye,amiért egy nagytestű állatal nem tud játszani?!?!?!? Neked se való gyerek....
2.Ennek a tagnak nincsen a világon senki,csak én és a párom,nem tud közösségben sem nagyon viselkedni,ismerkedni sem.Ha magára hagynám teljesen elveszne....viszont a gyerekem mindennél fontosabb,így igazad van sokkal határozottabb leszek irányába..
"Ennek a tagnak nincsen a világon senki,csak én és a párom,nem tud közösségben sem nagyon viselkedni,ismerkedni sem.Ha magára hagynám teljesen elveszne"
Ti honnan ismeritek egymást, vagy mi teszi az egyébként a nagyon jó barátságot?
Egyértelműen nem vagy hibás, nagyon értelmetlen, amit művelt. Szerintem, ha az ő elképzelésében normális is, hogy a nagykutya és gyerek játszik, akkor sem erőltetheti rád, ha nem akarod. Normálisabb helyzet lett volna, ha beszél veled arról, hogy ő ragaszkodik a kutyájához, és próbál meggyőzni előtte, nem pedig kellemetlen meglepetést okozva.
Tipikus "betelt pohár" szitu, ha legalább nem veszi le a pórázt, vagy bocsánatot kér utólag ahelyett, hogy nevet, még érthető lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!