Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek en vagyok a hibas?

Szerintetek en vagyok a hibas?

Figyelt kérdés
Haverom ra mozdult arra a nore akire en hamarabb, mint o es igy rajuk is hagytam habar ez alapbol gyokerseg volt az o reszerol. Azert mert a mi korunkben nem szokas a haverodtol lenyulni a not. A tegnapi nap csinaltam egy facebook ot egy ismeretlen csajt. Rairtam par haveromra persze az emlitettre is. Az egyik haveromnak elmondtam, hogy en vagyok az. O gondolom elmondta az emlitettnek es o meg ram ir, h kutya meg stb.. mert azt hitte az exe irt ra a kamu fb-bol. hol ott en csak hulyeskedtem vele, o meg full komolyan fogdossa azt akit en akartam.. de en vagyok olyan okos, hogy tudom meg van szazegy lany.. o meg egy poent nem bir felfogni... :)))
2016. okt. 1. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Még keresem a szövegkoherenciát, de jól elbújt a kis huncut!
2016. okt. 1. 07:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez zavaros sztori xD olyan irjon akinek jo a szovegertese xD
2016. okt. 1. 07:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ide nem jó szövegértési képesség kell, hanem egy majomnál fejlettebb fogalmazó készség. Nem baj ha buta vagy, de legalább ne neked álljon feljebb :)
2016. okt. 1. 08:05
 4/7 A kérdező kommentje:
En lennek a primitiv de te mentel at a szemelyeskedesbe. Na de ha meg egy hulyeseget ide irsz leirod nagadat a szememben es nem fogom latni ertelmet, hogy tovabb folytassam veled a beszelgetest. Oke, cso! Valaki megvalaszolna kerdesem?
2016. okt. 1. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, én megértettem:

Haverom rámozdult arra a nőre, akire én már megtettem hamarabb, de így (talán, mert annyira jóban vagyunk) rájuk is hagytam, ám azt kimondhatjuk, hogy ez igazán nem volt tisztességes részéről. A mi körünkben nem szokás a haverodtól lenyúlni egy nőt.

Tegnap csináltam egy kamu facebook-ot, ahol lánynak adtam ki magam, és ráírtam pár haveromra, persze az említettre is. Egyiküknek elárultam, hogy ki vagyok igazából, és ő gondolom elmondta az említettnek, erre ő rámírt olyasmiket, hogy "kutya", meg stb... Valószínűleg azt hitte, az exe írt rá kamu facebook-ból. (Szóval valószínűleg csak annyit tudott meg, hogy ez egy kamu profil, azt nem tudta, hogy főszereplőnk van benne.)

Én csak hülyéskedtem vele, ő meg teljesen komolyan fogdossa azt, akit én akartam... De én vagyok olyan okos (:D), hogy tudom, még van százegy lány rajta kívül. A haverom meg egy poént nem bír felfogni... :)))

A zárójeles részek az én közbeszúrásaim.

Kedves kérdező, remélem jól írtam le, amit mondani szerettél volna, én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ne akarj lányokat fogdosni, keresd az igazit, azért pedig harcolj, ahogy csak tudsz! A haverodtól ez igazán nem volt szép amúgy, de tőled sem, most egy harmadik fél szemében mindketten bunkók vagytok. Ez az átka, ha valaki bosszúálló-fajta.

2016. okt. 1. 10:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt:D a szarkazmust azert eszleltem a zaro jelezett :D ben.. de ugye h itt nincs igaza az illetonek?
2016. okt. 1. 23:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajj bocs reszeg vok es nem olvastam vvvegig bocs a helyesegertt
2016. okt. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!