Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most tényleg hibás vagyok?

Most tényleg hibás vagyok?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel megbeszéltük, hogy filmezünk vasárnap.

Egy másik barátnőm megkérdezte mit csinálok vasárnak és mondtam, hogy megnézzük A lázadót az xy(nem írom a nevét)-val, erre megkérdezte, hogy ők is jöhetne-e a tesójával. Mondtam, hogy persze, mert xy-nal nem beszéltük meg, hogy most senki már ne jöjjön.

Most xy megharagudott, mert mondtam h nyugodtan jöjjenek pedig nem mondta hogy ne, sőt, közös barátnők ők ketten!

2016. jan. 30. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk megkérdezhetted volna őt hogy szeretné-e ha a másik részleg is jön, de nekem már #FirstWorldProblem szagú a dolog.

Nem lehet hogy többet szeretne tőled, és a többiek "útban vannak"? :D

2016. jan. 30. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem látok benne semmi rosszat, hogy többen mentek.

Hacsak nem randinak hitte és most rosszul esik neki, hogy mások is mennek. De én mondjuk úgy értettem, hogy mind lányok vagytok, szóval még ez sem lehet.

2016. jan. 30. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Mind lányok vagyunk, de nem, 100000°% hogy nem akar többet, egyszerűen ilyen és felkapta a vizet!
2016. jan. 30. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy ez miért gond.

Talán meg akart beszélni veled valamit, amit másoknak nem akar elmondani. És most így nem tudja.

Esetleg beszéljétek meg, hogy ti kicsit előbb találkoztok és akkor ketten nyugiban beszélhettek, mielőtt megérkeznek a többiek.

2016. jan. 30. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

"egyszerűen ilyen és felkapta a vizet!"

Akkor a helyzet nagyon egyszerű!

Legközelebb kérdezd meg tőle hogy baj lenne-e ha jönnének :)

De szerintem kérdezd meg tőle hogy mégis mi a baj.

Amúgy ha tudod hogy ilyen, akkor miért nem kérdezed meg?

Nem mondom hogy hibás vagy, de szerintem mindenki jobban jár ha legközelebb megkérdezed :)

2016. jan. 31. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!