Én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel próbálok a suliba beszélgetni. Legtöbbször a válasz:aha,oké,jó. Zavarja, hogy én nem vagyok olyan merész, mint ő. Változtassák vmin, vagy ő neki kêne. Nem tudom. Lehet azis zavarja, hogy több kisebb tesóm is van, ezért leragadtam az olyan játékoknál is, mint a barbizás még ilyenek. Én a suliba se telózok, az is zavarja. Az is, hogy többet tanulók, próbálok jó jegyet szerezni, míg neki jó a 3-as. De néha beszélgetünk jókat. Volt olyan is mondjuk, hogy a másik barátunkkal beszêlgetett, be szerettem volna szállni, de igazából nem is érdekeltem. Velem van a baj talán.2016. aug. 11. 23:35
1/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Elég gyerekes a barátnőd viselkedése..
Én a helyedben messzire elkerülném, ne engedd neki, hogy lehúzzon az ő szintjére. Pár év múlva majd rádöbben, hogy nem téged kellett volna cseszegetnie a jó jegyeidért, hanem inkább neki is tanulni kellett volna.
2/4 A kérdező kommentje:
12 évesek vagyunk
2016. aug. 11. 23:42
3/4 anonim válasza:
Végre egy normális 12 éves! Emelem kalapom! Nehogy megváltozz a barátod kedvéért,te pont úgy vagy jó,ahogy vagy! Ha neki ez nem tetszik,akkor te csak büszkén húzd ki magad,és fel a fejjel ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. aug. 12. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!