Miért vagyok képtelen barátságokat kötni?
A legelején általában nagyon jól eltudok beszélgetni, persze a megfelelő ember is kell ehhez :D
De aztán hamar megunok, kiábrándulok mindenkiből. Gyerekkori barátságom már egy sincs.
Más is van így?
Nen találkoztál még hozzád passzolóval.
Légy türelmes s tanulj. Majd élet adni fog lehetőséget. ))
Na látod ezzel én is ugyanígy vagyok :/ Gondolom azért lehet ez, mert ugye a legelején még vannak témák, amiket ki lehet vesézni, jól el lehet lenni a másikkal és van az a pont, ami után már kezdünk kifogyni ezekből a témákból és elkezdődnek a sablonos beszélgetések, amik nem túl izgalmasak és emiatt általában rosszabb esetben megszakad a másik féllel a kapcsolat, vagy legalábbis alábbhagy az érdeklődés iránta :/
Ez nem csak az emberekre igaz, hanem bármilyen dologra.. Ebben nagy szerepe van a kezdeti lelkesedésnek is, mert az képes egyfajta löketet adni az embernek.. Ez az, ami egyre inkább csökken..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!