Mennyire befolyásolja, rontja meg a barátságokat, ha az egyik félnek nagyon kevés szabadideje lesz?
A barátaim bulizós egyetemisták. Tudjátok ez mit jelent: sok szabadidő, hétköznapi bulik, örökös vágy arra, hogy menjenek inni, zsebpénz a szülőktől, stb. Nekem is ez volt, egészen mostanáig.
Úgy alakult, hogy levelezőn fogom folytatni a sulit, emellett heti 40 órában dolgozni is fogok, ráadásul külön fogok költözni, azaz hiába keresek pénzt, minden megy az albérletre, kajára, stb.-re.
Félek ettől, hogy a barátaim nem maradnak mellettem, mert ritkábban fogok ráérni, havi talán egy bulizásra lesz pénzem, az is csak szombaton lehetséges.
Tapasztalatok?
Én is heti 40 órában dolgozok és elég sok szabadidőm van a barátaimra,igaz nem délután hanem este vagy szabadnapkor tudok velük össze futni,de találkozok. Nekem 2 buli egy hónapba bele fér. Mi úgy megyünk discoba,hogy előtte veszünk piát vkinél iszogatunk,ez költség hatékony.
Egyszer akartam jól érezni magamat és vagy 6-7 ezrem elment egy este alatt na azt már nem. Azóta veszek inkább vodkát vagy bacardit,nem iszom meg az egész üveggel, csak narancslét,limelét veszek hozzá. Egy 0,7 l-es üveg 3-5 alkalommal nekem elég.Max ha nagyon kimegy a hatás még egy vmit iszok bent a discoba,de akkor sem hagyok belépőkkel mindennel együtt 3 ezer ft-nál többet.
Hetente többször discoba járni és ott inni,ahhoz nem kevés pénz kell,de hát akiket pénzelnek nekik mindegy.
Legjobb barátnőmmel szoktuk azt csinálni,hogy egymáshoz átmegyünk és iszogatunk,nekem ha maradt a piából azt viszem,iszom veszek hozzá üdítőt 1-2 csomag chipszet és jól éreztük magunkat,de mégsem 10 ezer ft ment el egy este alatt.
Bocs,de én az egyetemistákkal nem tudok azonosulni,mert a legtöbb tényleg anyuci apuci pénzéből él.
Vmelyik azt se tudja mi az a munka,mert csak iskolákba járt. Aztán meghalnak 6 órás munkától is. Sajnos volt ilyen ismerősöm aki 6 órára elment vmi irodai munkára egyetem mellett és hú ő nem bírna 8-12 órákat dolgozni..
Nyafogni tudnak csak.
Akinek meg nem raknak mindent a segge alá hanem el kell mennie dolgozni az nem szívesen hallgatja ezeket. Én egyetemistákat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!