Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire befolyásolja, rontja...

Mennyire befolyásolja, rontja meg a barátságokat, ha az egyik félnek nagyon kevés szabadideje lesz?

Figyelt kérdés

A barátaim bulizós egyetemisták. Tudjátok ez mit jelent: sok szabadidő, hétköznapi bulik, örökös vágy arra, hogy menjenek inni, zsebpénz a szülőktől, stb. Nekem is ez volt, egészen mostanáig.

Úgy alakult, hogy levelezőn fogom folytatni a sulit, emellett heti 40 órában dolgozni is fogok, ráadásul külön fogok költözni, azaz hiába keresek pénzt, minden megy az albérletre, kajára, stb.-re.

Félek ettől, hogy a barátaim nem maradnak mellettem, mert ritkábban fogok ráérni, havi talán egy bulizásra lesz pénzem, az is csak szombaton lehetséges.

Tapasztalatok?

2016. nov. 15. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Miert kell egybol bulizasban gondolkodni? Egy otthon iszogatos, tarsasozos este is lehet legalabb annyira jo es meg koltseghatekonyabb is. :)
2016. nov. 15. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Amennyire tudod, tartsd velük a kapcsolatot. Ha össze nem is tudsz futni, legalább egy kis életjelet adj néha magadról.
2016. nov. 15. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is heti 40 órában dolgozok és elég sok szabadidőm van a barátaimra,igaz nem délután hanem este vagy szabadnapkor tudok velük össze futni,de találkozok. Nekem 2 buli egy hónapba bele fér. Mi úgy megyünk discoba,hogy előtte veszünk piát vkinél iszogatunk,ez költség hatékony.

Egyszer akartam jól érezni magamat és vagy 6-7 ezrem elment egy este alatt na azt már nem. Azóta veszek inkább vodkát vagy bacardit,nem iszom meg az egész üveggel, csak narancslét,limelét veszek hozzá. Egy 0,7 l-es üveg 3-5 alkalommal nekem elég.Max ha nagyon kimegy a hatás még egy vmit iszok bent a discoba,de akkor sem hagyok belépőkkel mindennel együtt 3 ezer ft-nál többet.

Hetente többször discoba járni és ott inni,ahhoz nem kevés pénz kell,de hát akiket pénzelnek nekik mindegy.

Legjobb barátnőmmel szoktuk azt csinálni,hogy egymáshoz átmegyünk és iszogatunk,nekem ha maradt a piából azt viszem,iszom veszek hozzá üdítőt 1-2 csomag chipszet és jól éreztük magunkat,de mégsem 10 ezer ft ment el egy este alatt.

Bocs,de én az egyetemistákkal nem tudok azonosulni,mert a legtöbb tényleg anyuci apuci pénzéből él.

Vmelyik azt se tudja mi az a munka,mert csak iskolákba járt. Aztán meghalnak 6 órás munkától is. Sajnos volt ilyen ismerősöm aki 6 órára elment vmi irodai munkára egyetem mellett és hú ő nem bírna 8-12 órákat dolgozni..

Nyafogni tudnak csak.

Akinek meg nem raknak mindent a segge alá hanem el kell mennie dolgozni az nem szívesen hallgatja ezeket. Én egyetemistákat nem szeretem.

2016. nov. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!