Mit gondoltok az ilyen barátról?
Lehet, hogy a barátod tényleg komolyat akar tőle.. szerintem (bár nyilván fiatalok vagytok) nem kellene azt a lányt kihasználni ilyen téren.. Neked azért esik szarul, mert félsz, hogy ő is bejön neki.. de a csaj nem egy tárgy, hogy használd, és nem a te döntésed, hogy mit csinál, mert kb a csajról ugy beszélsz, mintha egy bicaj lenne.. ha te bicajozol rajta, akkor a tiéd, ő meg csak úgy el akarja venni..bizti nem trendi érzésekről beszélni, de egyszerűbb ha megkérdezed tőle felnőtt módon figyi:
Figyi, én ezzel a csajjal kavarok, nem akarok tőle semmit. Ha te igen, akkor szólj és már lécelek is (jó barát módjára) aztán majd kiderül mi van.. lehet hogy a barátod beleszeretett, csak nem meri kimondani, vagy verseng veled, ahogy biztosan erre akartál te is kilyukadni valahol a kérdésedben..egyiknek sincs értelme. A lányok szeretetre törődésre vágynak, nem kizárólag szexre. Ezt tanuljátok meg.. mindig a jó srácok érnek célba.. :)
Egy csajért, pláne ha semmit nam akarok tőle, nem fogok egy haverral sem összeveszni. Nem ér annyit a csaj, normális haverokat találni nehéz, a sz.x nem ér annyit. Ezek szerint mégis csak bejön a csaj, mert féltékeny vagy, ha már netre kiírod. Magadban döntsd el, komoly kapcsolatra képes vagy e és felvállalni a dolgokat, vagy nem.
Max megbeszéled a haveroddal, hogy zavar. Nem elvárni mástól, hogy kitalálja mit akarsz. Kulturáltan megdumálod vele.
Másrészt egy nőt nem adogatunk körbe, mint a dzsointot, de ha össze vissza pasizgat, lehet nem bánja. 26f
Én sem értem, hogy téged ez miért zavar, amikor azt írtad,"Nem akar semmit a csajtól", csak max kavartok. Akkor?
El tudod magyarázni, miért zavar, hogy a haverod is flörtöl vele?
Nem értem. Ráadásul már nem is bezséltek a haveroddal- > annyira nem érdekel, hogy már nem is bezsélsz miatta a haveroddal. Érdekes. :)
25N
Igazából más dolog is volt ami miatt már nem akartam a sráccal foglalkozni, ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.
Azért zavar ennyire, mert nem adja meg a tiszteletet. Nekem például alap lenne, hogy egy csaj aki bármelyik barátommal kavar/dug/kapcsolatban van, azzal meg se fordul a fejemben.
Ezt ugyanúgy elvárnám az én haverjaimtól is, attól függetlenül, hogy a csajjal hogy alakulna-e valami idővel. Itt a tisztelet a kulcsszó. Tudta a srác, hogy nekem megvolt a csaj és még jobban akarta utána, ahelyett hogy leállt volna.
Egyébként a csajnak is barátja lett azóta és nem is beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!