Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok az ilyen...

Ti mit gondoltok az ilyen barátról? Mi ez valójában?

Figyelt kérdés

Mikor van egy barátod, aki mondjuk elég közel áll hozzád, és nagyon sokszor félreérthető megjegyzéseket tesz, kifejti mennyire szeret, meg fontos vagy számára, de persze nem gondol rád másképp "csak barátra" és mintha ezt is túl sokszor mondaná. Holott mondjuk annyira mégsem álltok közel egymáshoz.

Tényleg vannak ilyen emberek akik nem gondolnak másra, csak valamiért fontosnak tartják, hogy ennyit beszéljenek róla, vagy ott már lehet valami?

Nekem egy pasi barátom ilyen, és már nem tudok mit kezdeni vele...

l.

2014. nov. 8. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:

inkább örülj neki, kicsit érzelgős fajta, és ez baj?

mondjuk azért minden nap ne mondja az igaz, de amúgy szerintem ezzel nincs baj, amég nem akar tényleg többet :)

2014. nov. 8. 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én egyáltalán nem vagyok érzelgős, és ilyenkor eléggé kellemetlenül érzem magam. Bár bajnak nem nagy baj, csak soknak tartom.
2014. nov. 8. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
ez van , nem mindenki egyforma :)
2014. nov. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!