Túl szégyellős vagyok ahhoz, hogy regisztráljak a facebookra?
Valahogy taszít annak gondolata, hogy fű-fa idegen ember az én képeimet nézegesse, és esetleg ítélkezzen felettem, vagy akár letöltse őket és azt tegyen velük amit akar.
Titeket nem izgat az ilyesmi, nincsenek ilyen gondolataitok? Én úgy ítélem meg, hogy valamilyen szinten feltűnési viszketegség magadat feltenni az internetre. Mi a véleményetek erről? Vagy pusztán én vagyok túlságosan szégyellős? Nem vagyok tökéletes külsejű fotomodell egyébként, lehet ez is az oka? 27/F
Tudod, létezik a facebooknak az a mágikus funkciója, ami miatt eredetileg kitalálták: könnyedén tudsz rajta emberekkel beszélni. Nem nyilvánosan. És még az ürülékedről sem muszáj napi szinten posztolnod. Megteheted ezt privát üzenetben is. <3
Én körülbelül egy éve regisztráltam, és rettentő érdekes, de azóta is mindössze egyetlen kép van fent. Mert hihetetlen módon nem csak arra lehet használni ezt a nagyszerű közösségi oldalt, hogy a kuládról tölts fel rá képeket. Tudom, megrázó tény, de így van. Én például az általam követett oldalak által rengeteg infóról értesülök (koncertek, rendezvények stb.), és mindez egyetlen helyen jelenik meg, ami piszok kényelmes. Továbbá nem követem az általad említett, önnön-székletről-képeket-feltöltős embereket, így nem jelennek meg hasonló finomságok a hírfolyamomban, bár őszintén szólva nem is találkoztam még ilyen esettel. Szívesen néznék néhány csinos kakit, tehát hálás lennék, ha linkelnél egy ilyet. Most már kíváncsivá tesz, hogy tényleg létezik-e ilyen szinten elvetemült ember.
Barátom, igen érdekes lelki világod lehet, ha huszonhét évesen ez a kép él benned a facebookról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!