Nektek is szégyellős a pasitok, naturista szaunába nem hajlandó bejönni velem?
Szoktunk menni fürdőbe és van szauna, de ő csak a ruhás verzióba hajlandó bemenni mondván h nem akarja h pucéran nézegessék.
25 évesek vagyunk és sok a 16-20 év közötti lány, akik szerinte akkor megbámulnák és nevetnének is :D de szerintem nem.
A lényeg h nem akar pucérkodni előttük. Azt mondja ha 30 fölöttiek lennének főleg akkor nem lenne gond.
Ja és a natúr szauna 1 légtérbe van a többivel tehát ha levetkőzöl akkor látnak akik fürdőruhába vannak.
Húú azért az elég durva :O És téged nem zavar ha nyálaznak rád? Gondolom különben nem lenne ebből problémád :D
Én se mennék bele...pedig nem vagyok szégyenlős, a nőm miatt.
Én se mennék be meztelenül...
26/f
A fiatal csajok nincsenek bent, csak kb 2-3 -an vannak bent egyszerre, de ugye csak úgy tudsz bemenni h előtte kint levetkőzöl. Szóval egy rövid ideig pucéran vagy kint ahol a fürdőruhások is mászkálnak.
És ott kint mászkálnak fürdőcuccban a csajok és ő meg nem akarna pucér lenni köztük mert h az égő..
Én tuti nem mennék be tuti hogy mindenki kimenekülne onnan ordítva, mivel olyan szőrös ocsmány és alacsony vagyok ,hogy csak rám néznének ès teleokádnák a szaunát. Ráadásul a farkam is szőrös ocsmány és rövid,tehát mégegy kizáró ok.
Bár a fenti okok miatt barátnőm sincs.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!