Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is szégyellős a pasitok...

Nektek is szégyellős a pasitok, naturista szaunába nem hajlandó bejönni velem?

Figyelt kérdés

Szoktunk menni fürdőbe és van szauna, de ő csak a ruhás verzióba hajlandó bemenni mondván h nem akarja h pucéran nézegessék.

25 évesek vagyunk és sok a 16-20 év közötti lány, akik szerinte akkor megbámulnák és nevetnének is :D de szerintem nem.

A lényeg h nem akar pucérkodni előttük. Azt mondja ha 30 fölöttiek lennének főleg akkor nem lenne gond.

Ja és a natúr szauna 1 légtérbe van a többivel tehát ha levetkőzöl akkor látnak akik fürdőruhába vannak.

2016. febr. 27. 19:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

"33F: Minden normális szanunában mesztelenül szoktak bemenni. Az ami magyarországon van, az egy vicc. (Nem otthon élek már régóta) Nem egészséges egy müanyag zacskóba párolni a virslit, meg a börödet. Papucsot is kint szokták levenni. Ezek tények. Az hogy ez kinek tetszik vagy kinek nem az más kérdés. Nem kell akkor odamenni. Egyébként aki fél attól, hogy feláll, megnyugtatom nem fog felállni. Vagy eltakarod törölközövel, aztán megnyugszik az első izgalmak után.

Kár, hogy magyarországon még mindig ez a "mit szólnak a mások" kultura mennyire tönkre tud tenni egy csomo normális dolgot. 25 évesen meg lassan el kell kezdeni felnöni, és bevállalni magatokat mások elött úgy ahogy vagytok, tök mindegy hányévesek. De majd el jön az ideje."

Hidd el, baromi sok embert - beleértve engem is - rohadtul nem érdekel, hogy mi máshol a szokás meg mit hogyan csinálnak külföldön. Ha nekem úri kedvem azt tartja, hogy én műanyagban akarok totál értelmetlenül aszalódni, akkor úgy fogok, ha van rá lehetőség. Ha meg csak tök pucéran lehet, de én nem akarok, akkor nem fogok. Felnőtt ember, szerintem bőven eljutott veled ellentétben odáig, hogy tudja, hogy ha valami nem kötelező, akkor nem csinálja és nem azzal ekézi magát, hogy "bezzeg xy helyen ennek ilyen a kultúrája". 33 évesen lassan ideje lenne neked is elkezdeni felnőni és nem azon agyalni, hogy más mit fog szólni ha te fürdőgatyában vagy törülközőben mész be.

Amúgy még mielőtt: szerintem is hülyeség műanyagban szaunázni (sőt, ha a teljes véleményem érdekel: bárhogy hülyeség).

2016. júl. 11. 16:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!