Szégyellős vagyok potosabban félek a lányoktól. Mit tegyek?
Ebben a korban mindenki így van ezzel, te legalább felismerted magadtól, hogy a visszautasítástól félsz (jó önismeret, ez jó). Erre nincs más megoldás, mint hogy néhányszor visszautasítsanak, hogy rágyere, nem kell a villamos alá ugrani, próbálkozni kell tovább, és egy idő után elmúlik a para (lesz egy kis jóleső izgalom mindig, de az jó).
Nyugi, ha normális lányokhoz udvariasan, tisztelettel közeledsz, akkor nem fogsz bunkó lekoptatásokat kapni, csak ha tolakodsz. A lányok elég korán megtanulják, hogy kell a közeledést tapintatosan de egyértelműen leszerelni.
Ne várj vele, amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Én is így voltam vele régen (majd pár év múlva inkább...), de így utólag azt mondom a tapasztalat többet ér.
Az, hogy a szüleid nem engednek el akárhová meg ne gátoljon, a csajok szülei is örülnek, ha a közelben tudják a lányukat, másrészt, ha látják a szüleid, hogy próbálsz kapcsolatot teremteni remélhetőleg engedékenyebbek lesznek, de persze ezt nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!