Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek hogy ne legyek...

Davidegresy5 kérdése:

Mit tegyek hogy ne legyek szégyellős? Nem vagyok az a helyes pasi mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miben vagy inkább ilyen.

Nem vagy az a helyes pasi. Ez relatív kérdés, mert mindenkinek más az ideálja. Valakinek ez, valakinek az. És nem csak a külső számít. Mert az ember nem tehet a génjeiről.

Azonban ha önmagaddal vagy elégedetlen, akkor próbálj minél ápoltabb lenni, csinosabban öltözni, ilyenek. Menj el egy kicsit sportolni, ha úgy van kedved.

És én mindig az ilyenekre azt mondom, hogy ez belül dől el. Igyekezd rávenni magad, hogy bátrabb, lazább, nyíltabb legyél, amit akarsz. Mert ez fejben dől el. És szeresd magad, mert az meglátszik rajtad. Ha magabiztos vagy, ám nem nagyképű az a kisugárzásodra is hat. :)

S ha még egy kicsit talán önbizalmadat szeretnéd fejleszteni, akkor nézegesd magad a tükörben, és gondolkozz el rajta mi tetszik magadban. :D Én is ezt csináltam, és mostanra mindig jó érzéssel látom meg a tükörképem. :)

13/L

2013. aug. 26. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:

a kérdésed stílusában válaszolva :

-ne vedd elő,

2013. aug. 26. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Az előző válaszolónak köszönöm! megpróbálok eszerint eljárni még egyszer kösz!
2013. aug. 27. 12:10
 4/5 anonim válasza:

szerintem nemkell halara tord magad...a leneyg a zhogy add onmagad. baratom, akivel mar tobb mint egy eve jarok is elegge szgyenlos/halatag volt es meg mindig az es o se egy nagyon macso csavo ha nagyon obiektiv szemmel nezzuk ot. de mivel sajat maagt adta igy tudodtt engem is "levenni a labamrol". a masik pedig az hogy nem is biztos az hogyha szegyenlos vagy van akinek az tetszik ;) csak akkor lesz ez persze "vonzo" ha elonyodnek tartod a szegyenlosegedet vagy pedig ha nem katasztrofanak eled meg a szegyenlosegedet.

17/L

2013. aug. 31. 18:42
 5/5 icafica válasza:

Kezdj el beszélgetni önmagaddal. Próbáld megérteni hogy semmi baj nincs veled. Ugyanúgy lélegzel, eszel, iszol, alszol mint más. Másnak is vannak szorongásai, de vagy túllép rajta, vagy megtanulja kezelni. Kezelni pedig, agyban kell.

(hogy finoman fogalmazzak - Te is úgy pisilsz mint más)Minél többet foglalkozol azzal a témával, hogy szégyenlős vagy, annál jobban elmélyíted magadban ezt a gondot. Ne legyints és ne mondd, hogy könnyen adok tanácsot. Sokat problémáztam régen ezen a témán.

2013. szept. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!