Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy találhatnám meg?

Hogy találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval.. valójában nem a vérszerinti nővéremről van szó, viszont egy olyan lány akit ténylegesen testvéremként szeretek, a történet tömören a következő:

Összehoztam legjobb barátommal, tekintve, hogy megbízható. Nővéremhez közeledett egy fiú nem baráti módon. Barátom felkapta a vizet, megmutatta a beszélgetést... kiszúrtam egy olyat, hogy "szeretem, de csak mint legjobb barátot, vagy testvért" ... ez egyszerre elszomorított és felidegesített. Fb-n írtam nővéremnek egy nem szép dolgot.. mert azt mondta csak rám tekint úgy, majd mire visszaértem egy hosszú ideglevezető cigizésből, letiltott mindkettőnket.. vagy felfüggesztette a felhasználóját, nem tudom... nem igazán értek az Fb-hez.. és elérhetetlen... a telefonomon nincs pénz, hogy fel tudjam hívni, és nagyon aggódom érte... épp ma mondta barátnőm, hogy ismerőse is a napokban tűnt el teljesen, és kiderült, hogy majdnem sikerült neki az öngyilkosság, csak megmentették... nem volt rám nyugtató hatással.

Tudom, hogy nem volt jó ötlet. Tudom, hogy nem kellett volna ilyen apróság miatt veszekedni Vele ebben az állapotban... és tudom, hogy ez a szöveg tele lesz helyesírási, és szerkezeti hibákkal, de kérlek titeket, hogy tekintsetek el ettől... remegek az idegtől és kövezzetek meg fiú létemre azóta sírok, hogy megláttam, hogy eltűnt... nem tudom, hogy holnap megy-e suliba, otthon marad-e, melyik vonattal megy haza... semmit ... mégis hogy legyek biztos benne, hogy jól van? Az egyik legfontosabb ember az életemben, és nagyon aggódom érte...

2016. dec. 6. 22:39
 1/1 anonim válasza:
Kicsit zavaros a szöveg, gondolom azért, mert nagyon ideges lehettél, amikor írtad. Mi történt azóta? Hallottál felőle?
2016. dec. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!