Mennyire gáz ez a helyzet? Ti mit tettétek?
Baaaszus..
Akkor msot tippelek valamire:
-Aki kérdezte kolléganőd a terhességed, babakocsi, stb: Neki van gyereke? Ugye van, ha jól sejtem?
- ÉS a barátnőd, aki nem kérdezget róla? neki van gyereke?
Nem feltétlenül azért van ám, mert irigy... Hanme mert még fingja sincs mondjuk, hogy mivel jár, másérszt meg lehet a terhesség maga és ami azzal jár sem kötötte le soha. Majd megtdja miylen, ha odakerül. (Én sem tudom, ezért írom amit írok.)
Persze abban igazad van, hogy néha rákérdezhetne mi van veled, de megmondom őszintén, engem sem nagyon érdekelne, miylen színű és mekkora babakocsit vettetek, és hogy aznap mennyit hánytál meg hasonló mélységes részletek.
Harmadrészt, meg ha te valóban nem hozod fel soha, lehet ez is oka, hogy ő meg nem kérdezget. Próbáld már emg, hogy felhozod egyszer te, és onnantól majd( ha nem is állandóan), de érdeklődni fog. Ha valamiről nem beszélsz, akkor a másik sem fog állandóan a témán lógni, szóval ez hülye logika ( ha eleve nincs oda a terhességes témákért, akkor ha te sem beszélsz róla, nyilvánvaló, hogy neki sem lesz eszébe).
Megoldás: Barátnők vagytok állítólag, akkor igenis említsd meg neki, hogy mi bajod van. Könnyen lehet, hogy tökre nem ilyen öncentrikus, csak épp még nem volt ilyesmivel tapasztalata, nem ekörül forog a világ nála, és még te sem beszélsz róla, hogy észbe kapjon, hogy basszus, azért zajlanak dolgok nálad is.
Persze besértődni meg elkönyvelni bunkónak könnyebb, de ha nem adod a tudtára, akkor magadnak köszönheted. Majd akkor sértődj be, ha miután közlöd vele ezt a dolgot, azután is leszarja. Addig meg fogd a hormonokra a túlérzékenységet. :)
De én elhiszem, csak feltételeztem hogy több tapasztalata van benne, vagy egyszerűen csak fogékonyabb a gyerektémára.
HA nem akarod "lecseszni emaiatt a barátnődet, én akkor is felhoznám a témát a helyedben, és meglátod, tényleg nincs e semmilyen kérdése utána sem.
Vagy ne kerülgesd, és tényleg mondd el neki mit érzel, mert egy barátságban ennek nem szabadna gondot okoznia.
Időnként mindenki figyelmetlen másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!