Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondjam a barátnőimnek,...

Elmondjam a barátnőimnek, hogy mennyire rosszul esett, ami történt? Hogyan? Jogosan zavar a dolog?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőimmel az a szokásunk, most, hogy végzősök vagyunk és mindenkinek a tizennyolcadik szülinapja van a legközelebb, hogy különböző meglepetéseket találunk ki együtt annak a személynek a megköszöntésére, akinek épp a szülinapja van. Én a negyedik voltam a sorban, én vagyok a legvisszafogottabb, legcsendesebb közülünk, de már nagyon régóta (10 éve kb) legjobb barátok vagyunk. Az előttem lévő három szülinaposnak mind meglepetés bulit, vagy programot szerveztünk, tortával, énekléssel meg minden. Tök izgatott voltam, hogy nekem mit találnak ki, kicsit féltem is, mert nem annyira szeretek a középpontban lenni, de amikor magunk között vagyunk, akkor ez nem számít, felszabadult vagyok, szóval ez nem számít annyira. Erre, aznap elém álltak mosolyogva boldog szülinapot kívántak és átadtak egy szép ezüstfülbevalót. Szép, meg minden, és én tényleg örültem neki, de rosszul esett, hogy ennyivel lerendezték és nem szántak rá több időt... Így olyan érzés, mintha engem kevésbé szeretnének, mintha én nem számítanék. Egyre jobban bánt a dolog, de nem tudom, hogyan említsem meg nekik a dolgot anélkül, hogy nagyon összevesznénk. Vagy, hogy egyáltalán jogos, e, hogy rosszul esett.

2016. nov. 26. 15:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. nov. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!