Szerintetek létezik fiú és lány közti barátság? Mert én kételkedek benne.
Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 14:22
11/11 anonim válasza:
Mindig azt hittem hogy van. Aztán megtetszett a legjobb barátom. Barátnője lett és megingott a kapcsolatunk. A másik legjobb fiú barátommal egy osztályba jártunk. Mindig is tetszettem neki és ő is nekem. De nem vallottuk be, mert ugye osztálytársak voltunk, az egész kínos ett volna, de sosem tudtunk volna komolyat akarni a masiktol. Vegul egy hosszu beszelgetes utan, amit egy kis pialas kovetett, lefekudtunk egymassal. Azota is ugyanolyan baratok vagyunk, neki van kapcsolata nekem most lett vege. De tudom hogy barmikor kerdes nelkul megdugna. Aztan jott egy ujabb fiu akivel egy ev alatt nagyon mely baratsag alakult ki kozottunk. Vele beszeltem meg mindent, imadtam es mindig ott voltunk egyamsnak. Egeszen addig amig fel ev utan nem vallotta be hogy szerelmes belem. Akkor nem tudtam hova tenni a dolgot. A fiu jol nezett ki edes volt, tetszeni tetszett de ilyeneket nem tudtam volna erezni iranta. Aztan feltekeny lett mindenkire es azota nem beszelunk. Majd egy masik fiu baratom akivel ejjel nappal beszeltunk hol telefonon hol virtualisan hol eloben, aki szinten 3 honap utan szerelmet vallott. En nem viszonoztam ezt. Es vege lett a baratsagnak. En azt mondom hogy nincs fiu lany kozott baratsag - de ez egy eros kijelentes. Aztmondom inkabb hogy ez attol fugg milyen ember vagy. Ha olyan aki konnyen beleesik valakibe akkor nem lesz igazi fiu baratod mert ugyis utobb osszegabajodtok. Ha nem ilyen vagy akkor van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!