Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik fiú-lány között...

Létezik fiú-lány között barátság? Vagy ez csak valami se veled se nélküled kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki párkapcsolatot akart tőlem, én viszont csak barátként tekintettem rá, megbeszéltük, hogy barátok leszünk, de nem tudom ,hogy működhet e.

A story többi részét inkább privátban írnám le.

2016. okt. 14. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha az egyik fél többet érez, nem fog működni
2016. okt. 14. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Létezik igen. Bár sokan vannak akik nem így gondolják. Nekem is van fiú barátom páromnak is van lány barátja. De ezek a több mint haveri szinten vannak szóval tényleg barátok. Nállam is volt hogy többet szeretett volna mint barátság de sikerült megmaradni barátoknak.
2016. okt. 14. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy létezik. Normál esetben egy férfi nem akar mindenkire rámászni aki nőnemű, illetve fordítva, egy nő sem teszi szét minden pasinak a lábát akivel csak szóba áll.

Nekem is konkrétan több olyan lány/nő van az életemben akit a barátomnak tartok. Mert szimpatikusak, jól elvagyunk egymással, számíthatunk egymásra, szeretem őket, de ettől még nem úgy tekintek rájuk mint szexuális partnerre, illetve ők se rám.

2016. okt. 14. 18:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen , én ezt értem, de a mi esetünkben a srác konkrétan belém van esve.
2016. okt. 14. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát úgy nehéz ha az egyik fél többet akar. Ezen neki kell túllépnie valahogy. Vagy elfogadni hogy ez esetben sajnos így nem működik...
2016. okt. 14. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Általánosságban lehet még szerelem vallás után is, de mivel a részleteket, kapcsolatotok mélységét és személyiségeteket nem tudjuk, ezért passz, hogy konkrétan nálatok működne-e.

Én például voltam már abban a helyzetben ,hogy nagyon tetszett az egyik lány ismerősöm, barátom és mikor belezúgtam, ilyen téren elutasított. Tudod utána szarabbul éreztem magam attól, hogy már direkt távolságtartó velem, mint maga a kikosarazás tényétől. Így egy kis idő után (nem olyan rég történt az egész) nagyon örülök, hogy rendeződött a kapcsolatunk (mint barátság) és ez nem vetett véget neki, mert fontos volt számomra és eldöntöttem, nem akartam egy érzésért feláldozni a szeretetemet is iránta.

Ez leginkább tőletek függ, te mennyire érezteted vele, hogy attól még nem egy senki az életedben és ő mennyire képes elfogadni téged mint ember azzal együtt, hogy máshoz vonzódsz mint nő. Ha valamelyik nincs meg akkor bizony se veled se nélküled helyzet lesz. Az ilyen fiú lány barátságban, miután kimondták, hogy több nem lehet, szerintem a legfontosabb, hogy ésszel kell mindent cselekedni annak a fényében, hogy véletlenül sem akarod bántani a másikat és gyötörni direkt, vagy a minden téren elutasító viselkedéssel, vagy a folyamatos nyomulással (az adott fél szerint).

23/f

2016. okt. 14. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen létezik fiú-lány barátság, nekem vannak lány barátaim, de egyikőnk se akart sose többet a másiktól. Viszont a te eseted, nem fiú lány barátság, mert a srác többet akar. Csak idő kérdése, hogy hátha megtud puhítani mégis :)
2016. okt. 14. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Létezik bár sokan tagadják, nekem pl van olyan fiú barátom akit bottal se piszkálnék meg, de nagyon jófej csak a szexuális vonzódás fuvallata sincs meg bennem iránta mert NAGYON nem az esetem.

Akkor viszont baj van ha az egyik fél többet akar.

2016. okt. 15. 11:37
 9/12 anonim válasza:
Igazából ez érdekes kérdés. Nekem van egy fiú osztálytársam (én lány vagyok),akivel régebb is jóba voltam,de aztán annyira jó volt a társaságában lenni hogy legjobb barátok lettünk. Viszont az utóbbi időkben sokat idegesített és basztatott,de csak enyhén és mindig viccesen. Nem bántam de egy idő után kezsett elegem lenni abból hogy néha jófej nagyon,néha meg csak cseszeget. Megkérdeztem tőle hogy mi ez az egész meg hogy hagyja abba ezt mert már nem vicces részemről és elmondta hogy sokkal többet érez,mint barátság. Azt is elmomdta hogy tudja jól hogy nem lehet köztünk semmi,mert mivel legjibb barátok voltunk tudta hogy én másba vagyok szerelmes akivel már majdnem össze is jöttem. Közölte hogy semmi nem fog változni,maradjunk legjobb barátok. Azóta is azok vagyunk és nagyon szeretem barátilag. Ennek ellenére mégis hiszem hogy létezik,minden baráti kapcsolat nem végződik így. Mert velem ellentétben az egyik barátnőmnek kiskora óta van egy fiú legjobb barátja..együtt nőtzek fel de egyikük sem érez többet barátságnál :) Szóval én hiszem,hogy létezik.
2016. dec. 7. 18:23
 10/12 anonim válasza:
*kezdett
2016. dec. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!