Létezik fiú-lány között barátság? Vagy ez csak valami se veled se nélküled kapcsolat?
Van egy fiú, aki párkapcsolatot akart tőlem, én viszont csak barátként tekintettem rá, megbeszéltük, hogy barátok leszünk, de nem tudom ,hogy működhet e.
A story többi részét inkább privátban írnám le.
Persze hogy létezik. Normál esetben egy férfi nem akar mindenkire rámászni aki nőnemű, illetve fordítva, egy nő sem teszi szét minden pasinak a lábát akivel csak szóba áll.
Nekem is konkrétan több olyan lány/nő van az életemben akit a barátomnak tartok. Mert szimpatikusak, jól elvagyunk egymással, számíthatunk egymásra, szeretem őket, de ettől még nem úgy tekintek rájuk mint szexuális partnerre, illetve ők se rám.
Általánosságban lehet még szerelem vallás után is, de mivel a részleteket, kapcsolatotok mélységét és személyiségeteket nem tudjuk, ezért passz, hogy konkrétan nálatok működne-e.
Én például voltam már abban a helyzetben ,hogy nagyon tetszett az egyik lány ismerősöm, barátom és mikor belezúgtam, ilyen téren elutasított. Tudod utána szarabbul éreztem magam attól, hogy már direkt távolságtartó velem, mint maga a kikosarazás tényétől. Így egy kis idő után (nem olyan rég történt az egész) nagyon örülök, hogy rendeződött a kapcsolatunk (mint barátság) és ez nem vetett véget neki, mert fontos volt számomra és eldöntöttem, nem akartam egy érzésért feláldozni a szeretetemet is iránta.
Ez leginkább tőletek függ, te mennyire érezteted vele, hogy attól még nem egy senki az életedben és ő mennyire képes elfogadni téged mint ember azzal együtt, hogy máshoz vonzódsz mint nő. Ha valamelyik nincs meg akkor bizony se veled se nélküled helyzet lesz. Az ilyen fiú lány barátságban, miután kimondták, hogy több nem lehet, szerintem a legfontosabb, hogy ésszel kell mindent cselekedni annak a fényében, hogy véletlenül sem akarod bántani a másikat és gyötörni direkt, vagy a minden téren elutasító viselkedéssel, vagy a folyamatos nyomulással (az adott fél szerint).
23/f
Létezik bár sokan tagadják, nekem pl van olyan fiú barátom akit bottal se piszkálnék meg, de nagyon jófej csak a szexuális vonzódás fuvallata sincs meg bennem iránta mert NAGYON nem az esetem.
Akkor viszont baj van ha az egyik fél többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!