Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pár hete rám írt a legjobbnőm!...

Pár hete rám írt a legjobbnőm! Mit tegyek? A többi lenn!

Figyelt kérdés

2016. szept. 30. 13:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Elmentem vele bulizni legutóbb és maradtam vele egész éjszaka mert megkért és nem sokszor tudunk talizni mivel nem egy vàrosban lakunk de sokszor elhív bulizni csak az van amit ő akar sokszor !Oda kell menni ahova ő akar kérlel sokszor de ha bepasizik akkor nem szokott hívkàlni és most nekem van pasim és igy sokszor lemondom a bulit de volt ugy hogy én mentem le hozzá beszélgetni hogy neérezze azt hogy leszarom!
2016. szept. 30. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nők, azt se értem mit akarsz konkrétan.
2016. szept. 30. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég sokszor olvastam el de még ilyen sokszor is nehezen lehet megérteni sokszor...
2016. szept. 30. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyilt beszelgetest tegyel. :)
2016. szept. 30. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen koràbban probàlkoztam vele beszélni erről de akkor összevesztünk elég csúnyàn szinte meg sem hallgatott és ugyan ez volt a helyzet!Akkor is igy volt hogy nekem volt pasim és neki nem volt szimpatikus a baràtom de közben mentem vele ide is oda is màrmint bnőmmel!
2016. szept. 30. 16:45
 6/6 anonim válasza:

Nekem az a gyanúm, hogy pontosan tudod mit kell tenned, csak ha megteszed neked sokkal szarabbul esne mint a barátnődnek, mivel vele ellentétben te tényleg barátnak gondolod a barátnődet, nem úgy mint ő téged, hogy csak valami pótlék vagy aki ha szüksége van valakire, bármikor ugrasz, ellenben ha neked rá, akkor nem érdekli, ha nem te keresed.

Hogy neked ez így jó-e azt neked kell tudnod. Ha nő lennék és nekem lenne egy ilyen barátom, de így pasiként is ha lenne egy ilen barátom, valószínűleg soha többé nem tudna felhívni, mivel az egyoldalú dolgok nem működnek.

Az is alátámaszja, hogy megsértődik, vagy nem akar beszélni róla ha ezt szóba hozod, mivel pontosan tisztában van vele, hogy számára mit jelentesz, de ha elmondaná az igazat, valószínűleg soha többé nem álnál vele szóba, még akkor sem ha számodra valamit is jelentett mint barát.

2016. okt. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!