Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tancsoltok? Mit tennéte...

Moncsi1234moncsii kérdése:

Ti mit tancsoltok? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy új barátom (nem romantikusan értendő), aki szeret egy barátnőmet. Ismerem a lányt annyira, hogy tudjam összeillenek! Igazból volt már köztük néhány dolog, aztán a lány meghátrált. Az ő múltját ismerve tudom, hogy mi miatt! De igazából a lány is kedveli a fiút. Mit tanácsoltok? Ki mit tenne? Nem szeretném a lányra ráerőszakolni a fiút, de a fiúnak se akarom, hogy összetörjön a szíve! Mindketten megérdemlik egymást és a boldogságot!

2016. okt. 1. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
SPEAK WITH THEM.
2016. okt. 1. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
A te érzelmi életed rendben van? Majd ha te már révbe értél, esetleg akkor foglalkozz másnak a magánéletével. Addig viszont inkább a saját házad táján sepregessél.
2016. okt. 1. 22:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Már bocs 2.!! De nincs probléma az életemben! Kösz az aggódást de jól vagyok! Van egy párom akit mindennél jobban szeretek és ő is engem! Van munkám, van autónk, gyűjtünk a házra.... vannak barátaink! Mi kell még??
2016. okt. 2. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!