Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik fiú és...

Szerintetek létezik fiú és lány között barátság?

Figyelt kérdés
Szerintem kisgyerekkorban (olyan 10 éves korig) létezik,de utána már nem nagyon tudom elképzelni,mert általában mindig van egy gyengébb jelem,aki beleszeret a másikba,és akkor vége mindennek,de persze akadhatnak itt is kivételek,mint mindenhol!
2016. szept. 28. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
igen létezik van is egy lány barátom igaz hogy már gondoltam rá hogy ő legyen a barátnőm de va barátja és inkább hagytam :D
2016. szept. 28. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Igen, de ott az esetek 90%-ában a fiú meleg, így a haverjait nagyobb arányban a lányok közül válogatja ki.

Egyéb opció is lehetséges, nekem is van néhány lány "barátom", akikkel szívesen megosztok néha személyes kérdéseket is, annak ellenére, hogy gyakorlatilag nem érzek irántuk semmit.

2016. szept. 28. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Létezni létezik, csak az a gond vele, hogy nem éri meg. Könnyen születnek belőle félreértések.
2016. szept. 28. 22:02
 4/9 anonim válasza:
89%
Persze, hogy létezik. Ha legalább az egyikük meleg. Nekem is vannak fiú barátaim (leszbikus vagyok) és tudom, hogy ők sem akarnak tőlem "úgy" semmit :)
2016. szept. 28. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Előtte vagy utána?? 😁
2016. szept. 28. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy van ilyen, csak tisztázni kell hogy mit akartok egymástól.

Ha te úgy mész bele minden fiú-lány barátsága, hogy csak azért érdekel a másik mert meg akarod dugni, és ha ez nem sikerül akkor szevasz, akkor benned van a hiba és nem a nemi szerepekben.

Ha viszont a közös érdeklődési kör és a hasonló hullámhossz motiválja a barátságot, akkor simán működik.

Nekem vannak fiú és lány barátaim is. Mindig is voltak. Csak akarás kérdése. ¯\_(ツ)_/¯

2016. szept. 28. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Létezik. Csak lehet valamelyik fél dugni is akar majd.. jó(?) esetben mindketten.

Egyéni kérdés, hogy ezt ki hova skatulyázza be. Barátság extrákkal vagy már kapcsolatféleség? Nem szokványos barátság, ahol dugnak is már... szóval ideiglenesen biztosan létezik, de egy idő után -lehet sok év akár- elérkezik egy pont, ahol az egyik fél többet akar majd. De addig biztosnak mondhatjuk, hogy barátság volt.

2016. szept. 29. 01:38
 8/9 anonim válasza:
Persze hogy létezik. És írták itt előttem hogy csak akkor lehet ha az egyik meleg. De pont nem😂 Nekem 9 éve egy fiú a legjobb barátom. Ő a lányokhoz vonzódik én a fiúkhoz..
2016. szept. 29. 18:13
 9/9 anonim válasza:
Nekem pont ma vallott szerelmet a legjobb fiúbarátom! :D <3
2016. szept. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!