Miért lehet, hogy nincsen több közeli barátom? Nő pedig egyáltalán?
Helóka, 19 éves lány vagyok. Tudni kell rólam, hogy mindig is valahogy inkább a fiúkkal voltam el, a lányok szekáltak, utáltak, ez végigkísért általánostól gimi végéig. Nekem egyszerűen nem megy könnyen az ismerkedés, mégis, ha megpróbálom, abból se sül ki még haveri viszony se - én feladom, hogy csak én írok rá emberekre, a másik pedig ennyire se igyekezne.
A nő barátok mindig elkerültek mint mondtak, kettő volt, akikben megbíztam, és mindkettő elárult... és, hogy őszinte legyek, zavar, hogy ez így van.
Egy közeli barátom van csupán, és hiába szeretem őt nagyon, 300 km-re él, és a kimozdulás így elég lehetetlen, pláne, hogy iskolások vagyunk. Néha egy-egy haveri találka összejön párom lévén, de én ott is inkább csöndben vagyok, mert nem illek oda, ott már van egy mag, ami nem akar velem nagyon közösködni.
Mit tehetnék ez ellen? Miért lehet ez egyáltalán? Az a két ember, aki van az életemben, nagyon szeret, látja bennem a csupa jót, az érdekeset, de a legtöbbek el se akarnak jutni idáig. Tudnátok valahogy segíteni?
Hasonló cipőben járunk (a korunk is hasonló), szóval sajnos nem én vagyok az, aki majd most jól megmondja neked a tutit. Nekem is van, aki látja bennem az érdekeset, de a legtöbb emberrel legjobb esetben is csak felületes a viszonyom. Ez talán azért lehet, mert az ismeretség elején nem tűnök valami izgalmas embernek (inkább visszahúzódó és nehezen oldódó fajta vagyok, főleg társaságban), az "értékeimet" csak később látják meg mások, már akiknek volt hozzám elég türelmük. :D
Nem lehet, hogy veled is ez a helyzet?
Én sem jövök ki a nőkkel, igazából nem is nagyon van női barátom. Nekem is inkább haverjaim vannak, két közeli barátom van, ők férfiak. Hogy őszinte legyek, engem már ez nem zavar. A te korodban frusztrált, de később egyáltalán nem, elfogadtam, hogy én ilyen vagyok.
Munka, egyetem és a párom mellett nem is igazán van igényem ezekre. A haverjaimmal 1-2 hetente összefutok, nekem ez bőven elég. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!